Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Θ. Θεοδωρίδη με εκπροσώπους των ΤΑΞΙ της ΠΕ Πέλλας (ωτο)



Συνάντηση με εκπροσώπους των ΤΑΞΙ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είχε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη. 
Στη συνάντηση (έχοντας τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω COVID) τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και ειδικότερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας καθώς επίσης για βελτιώσεις που χρειάζεται η ΚΥΑ για τη μεταφορά μαθητών. 
Οι εκπρόσωποι των Ταξί κκ Ψαθάς Θωμάς - Μπάδας Γιάννης (Γιαννιτσά), Πούπης Μάριος - Νέστορας Ηλίας (Έδεσσα) και Ανέστης Δημήτρης (Σκύδρα) κατέθεσαν υπόμνημα στον κ. Θεοδωρίδη με τις προτάσεις και της Ομοσπονδίας. 
Ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα ζητήματα στον Υπουργό και θα προσπαθήσει να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία κάποια του είναι γνωστά από τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης. 
Οι εκπρόσωποι των Ταξί ανανέωσαν τον ραντεβού τους με τον κ. Θεοδωρίδη και τον ευχαρίστησαν που βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σσσ...Σσσ...Σσσ...4 Μαΐου 2021 στις 8:42 μ.μ.

    ΚΑΛΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΘΕΟΔΩΡΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.