Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Χαλκηδόνας: Προχωρούν οι εργασίες εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κουφαλίων



Για την πρόοδο των εργασιών και τον προγραμματισμό παράδοσης του έργου ενημερώθηκαν από εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κουφαλίων ο Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Ευστράτιος Πιτίκης, οι οποίοι συνοδευόταν από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΧ και τους επιβλέποντες του έργου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, “έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στεγάνωσης των δεξαμενών και άλλων κατασκευών από σκυρόδεμα που ήταν απαραίτητες ενώ έχει γίνει η παραλαβή μέρους του μηχανολογικού εξοπλισμού και τις επόμενες ημέρες ξεκινά η τοποθέτησή του”. Σύμφωνα με τον ίδιο έχει παρατηρηθεί μια μικρή καθυστέρηση στην παράδοση του εξοπλισμού λόγω των υγιειoνομικών συνθηκών, που έχουν επηρεάσει τις εμπορικές συναλλαγές σε όλο τον κόσμο καθώς κατά βάση ο εξοπλισμός αυτός είναι εισαγόμενος.

“Ενημερωθήκαμε για την πρόοδο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου από εκρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, ο οποίος δεσμεύτηκε για την επίσπευση των εργασιών και την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο χρονικό δυνατό διάστημα που εκτιμάται να είναι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. Όπως είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής, διευκρινίζοντας ότι μέχρι στιγμής υπήρχε σχετική υπολειτουργία της εγκατάστασης λόγω της παλαιότητας του εξοπλισμού.

“Ευελπιστούμε ότι με την ολοκλήρωση της κατασκευής και τη λειτουργία της εγκατάστασης θα λυθεί οριστικά το θέμα της επεξεργασίας των λυμάτων της περιοχής των Κουφαλίων και θα υπάρχει πλήρη προστασία του περιβάλλοντος. Άλλωστε η σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.