Όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η Η.Ε. karatzova.com άγνωστοι μέσω SMS που περιείχε σύνδεσμο, εξαπάτησαν στα Γιαννιτσά μια γυναίκα, αφαιρώντας χρήματα (περίπου 9.000 ευρώ) από τον τραπεζικό της λογαριασμό.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, άγνωστοι δράστες εξαπατούν πολίτες μέσω SMS που περιέχει σύνδεσμο (link) και αφαιρούν χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Το γραπτό μήνυμα έχει την εξής μορφή:
«(όνομα τράπεζας): ελέγξτε εγκαίρως το μήνυμα ασφαλείας- (link)».
«Σε καμία περίπτωση μην πατάτε τον σύνδεσμο (link)», προειδοποιούν οι Αρχές.
Θύμα της απάτης έχει πέσει πολίτης στην Πέλλα, όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, που προειδοποιεί τους πολίτες: «Σε καμία περίπτωση μην πατάτε τον σύνδεσμο (link)».
Δείτε το μήνυμα:
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.