Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Ξεκινά το θερινό σινεμά στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου



Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στις 21:15, ξεκινάει το θερινό σινεμά στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας με τη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 15 προβολές και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Από το Γραφείο Δημάρχου Πέλλας 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αυτό το γραφείο του Δημάρχου βγάζει ανακοινωσεις και για την ΔΗΚΕΠΑΠ; Και τι λέει; Ότι εδώ και δέκα χρόνια λασπολογουσαμε τον Παπανικολάου που κατέστρεψε το πάρκο, αλλά τον ενδέκατο χρόνο το πάρκο έγινε αυτοματα σύγχρονο και λειτουργικό, κόσμημα για την περιοχή, από τα καλύτερα στην Μακεδονία, την Ελλάδα, την Ευρωπη και θα βγει σε δημοπρασία το κυλικείο. Θα προβάλλονται ταινίες, θα χτισθεί το υπόγειο πάρκινγκ σε χρονοδιάγραμμα πενηνταετιας από σήμερα και μάλιστα στο ΔΣ ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι ούτε 💯€ δεν θα κοστίσει. Ρε σεις ουτε ο ξανθός μάγος δεν έβγαζε τέτοιους λαγούς με πετραχήλια. Μπράβο ρε Στάμκο βρήκες β*δια και τα κατευθύνεις με την μαγκουρα. Η μαγκιά σου όμως θα φανεί όταν ο οικονομικός έλεγχος που έρχεται θα μας δείξει πόσο νοικοκύρης είσαι. Το παραμύθι σου έπιασε τρεις φορές και θα σε δούμε την τεταρτη. Όπως ξέρεις οι εκλογές έρχονται και ο χρόνος είναι αμείλικτα γρήγορος. Σαν χθες εκλέχθηκε Δήμαρχος και σαν σήμερα μας πηγες 30 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.