Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών "Ο Φίλιππος"


Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ", θα γίνει στη βόρεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:30 το πρωί. Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με το Καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα γίνει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 11:30 π.μ., στον ίδιο χώρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Διοικητικός Απολογισμός 
2. Έγκριση πεπραγμένων.
3. Οικονομικός απολογισμός εσόδων – εξόδων 2020.
4. Προϋπολογισμός του 2021.
5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Μέλη που δεν μπορούν να παραβρεθούν στη Γ.Σ., σύμφωνα με το Καταστατικό, μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλα μέλη εφόσον έχουν υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση εξουσιοδότησης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πρόεδρε είσαι σοβαρός άνθρωπος. Ο ιός είναι ανάμεσα μας και ιδιαίτερα ο μεταλλαγμένος, μεταδοτικός και φονικός . Τα περιοριστικά μέτρα συνεχίζονται και ορθώς! Ούτως η άλλως είσαι αναντικατάστατος στο έργο που προσφέρεις! Συνεπώς συνέχισε έτσι όπως μοναδικά εσύ ξέρεις και μετά την λήξη της πανδημίας,κάνε αυτά που προβλέπονται.
    Φίλος, που σε έχει αξιολογήσει με άριστα ,ως οικογενειάρχη, ως επαγγελματία,και πρόεδρο της ιστορικής λαογραφικής Εταιρείας..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.