Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της ΝΕΟ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Πελλαίας χώρας)



Εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Πελλαίας χώρας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 18 Ιουνίου έως και το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (παράκαμψη Πελλαίας χώρας) στην κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Έδεσσα από την Παρασκευή 18/06/2021 έως και το Σάββατο 19/06/2021, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.