Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα παράνομων αλλοδαπών



Συνελήφθη προχθές (15 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα στο οποίο είχε επιβιβάσει 6 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας. 

Συνελήφθη χθες (16 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε χώρο εντός του οχήματος που οδηγούσε 6 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΛΛΑΔΑ 2021 ΕΠΙ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.