Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ ΚΙΝΑΛ Πέλλας: Αύριο στην πλατεία Δημαρχείου στα Γιαννιτσά, ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στο ν/σ Χατζηδάκη - Μητσοτάκη!



Με το νομοσχέδιο που κατέθεσε για τα εργασιακά η κυβέρνηση της ΝΔ, καθιστά απολύτως σαφές ότι συνειδητά φέρνει αντεργατικά μέτρα, χωρίς σχέδιο για αξιοπρεπή εργασία και υγιή επιχειρηματικότητα. Χωρίς καμία μέριμνα για τους νέους, τη διαγενεακή αλληλεγγύη και το σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο που επιβάλλεται από τις συνθήκες του μέλλοντος. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την δήθεν μεταρρύθμιση, καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις αντικαθιστά με την ατομική σύμβαση εργασίας. Χρησιμοποιεί μάλιστα την μισή αλήθεια, ότι δηλαδή η διευθέτηση του χρόνου εργασίας προβλέπεται νομοθετικά με νόμους του 2010, αποκρύπτοντας ότι σύμφωνα με τους νόμους του ΠΑΣΟΚ. αυτό έπρεπε να γίνει με συλλογική σύμβαση εργασίας. Η ΝΔ, αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» με όρους ασυδοσία των ισχυρών και εκμετάλλευση των αδύναμων.
Εμείς είμαστε απέναντι στο σκοτεινό μέλλον που επιφυλάσσει η ΝΔ!
Αύριο Πέμπτη, στις 11:00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου στα Γιαννιτσά, ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη - Μητσοτάκη!
Για εργαζόμενους με δικαιώματα, αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι!
Όλοι εκεί!
Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. καλά βρε καραγκιόζηδες ,ποιούς δουλευέτε; Συνεταιροι του Μητσοτακη,υου Σαμαρά , συγκυβερνήτες, συνένοχοι στα Μνημόνια, στη Διαφθορά,σε όλα τα σκάνδαλα από τον Σιμήτη, τον Παπαντωνιου ,τον Βενιζέλο,εως τις μέρες μας,δανείσατε "γαμπρό" τον άθλιο τον Χρυσοχοίδη και νιάζεστε για το αντιεργατικό νομοσχέδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες τον δελφίνι Λοβέρδο.Υπουργος του Σαμαρά και αν γίνει πρόεδρος,ξανά υπουργός του Μητσοτάκη.Κριμα στους άλλοτε περήφανους ψηφοφόρους,οπαδούς του ΚΙΝΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε οχι περηφανους του κιναλ ψηφοφορους του πασοκ του παλιοιυ ναι βεβαια αυτο που εμεινα ειναι μορφωμα οχι πολιτικος χωρος ,με ολα τα τελευταια λαμογια μεσα δλδ ελεος .

      Διαγραφή
  3. Στην πολιτική το μεγαλύτερο σφάλμα είναι η έλλειψη ταυτότητας. Αυτό πάθατε εσείς κ.κ του πρώην ΠΑΣΟΚ που δεν είστε απλά η ουρά Μητσοτάκη αλλά η ραχοκοκαλιά της κυβέρνησης. Ούτε τον Παπανδρέου ούτε τον Σημίτη πληρώνετε σήμερα γιατί αυτοί κέρδιζαν εκλογές όταν και όποτε ήθελαν. Πληρώνετε την δόλια συνεργασία Βενιζέλου με τον ακροδεξιό Σαμαρά αλλά και την ανεπάρκεια της Γεννηματά να διαχειριστεί την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει η παράταξη σας. Η έλλειψη πολιτικών στελεχών είναι πλέον ορατή δια γυμνού οφθαλμού διότι τα κορυφαία πρόσωπα που άσκησαν την πολιτική του κόμματος σας έχουν γεράσει ηλικιακά. Καταντησατε σαν τον ΑΡΗ που δίχως να ρωτήσεις τον πρόεδρο του διατυμπανίζει από μόνος του δίχως λόγο ότι δεν είναι η ουρά του ΟΣΦΠ. Για ρωτήστε 100 φιλάθλους τυχαία σε όλη την Ελλάδα: ο Καρυπίδης κ@τουραει δίχως την έγκριση Μαρινάκη; Περαστικά λοιπόν γιατί για τον λαό οι προκάτοχοι σας έδωσαν μάχες και μάλιστα ουσιαστικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.