Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τριήμερο εκδηλώσεων από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών


Τριήμερο εκδηλώσεων από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., θα πραγματοποιηθούν στις 23, 24 και 25 Ιουνίου, στον προαύλειο χώρο του Πολύκεντρου (Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, πεζόδρομος Γιαννιτσών).
Συγκεκριμένα:
- Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΑΔΩΓ Δρ. Ιωάννη Ανδρόνογλου, με θέμα: «Το  Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών στην εποχή του κορωνοϊού και εντεύθεν- Ζητήματα και Προοπτικές». Ο κ. Ανδρόνογλου θα περιγράψει τον τρόπο λειτουργίας του Ωδείου κατά την διάρκεια της πολύμηνης καραντίνας και ως εκ τούτου της αναστολής δια ζώσης λειτουργίας του Ωδείου και θα επεκταθεί σε μελλοντικές προοπτικές-προκλήσεις. Στη συνέχεια μαθητές του ωδείου θα επιδείξουν το καλλιτεχνικό τους έργο με ερμηνεία συνθέσεων μεγάλων συνθετών της έντεχνης δυτικής μουσικής.
-  Την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία  μαθητών του ωδείου.  
- Το τριήμερο θα κλείσει την Παρασκευή, 25 Ιουνίου με αφιέρωμα στην ελληνική έντεχνη μουσική δημιουργία και το έντεχνο λαϊκό τραγούδι.
Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8.00 μ.μ.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση θέσης στη Γραμματεία του Ωδείου (2382024434).
Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα του ΑΔΩΓ, στο facebook, @MunicipalconservatoryofGiannitsa.

«Χωρίς διακοπή της παροχής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης εν μέσω καραντίνας, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. επανήλθε στις δια ζώσης δραστηριότητες του, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του ως έγκριτος φορέας μουσικής εκπαίδευσης της πόλης μας», τονίζει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΑΔΩΓ Δρ. Ιωάννης Ανδρόνογλου.
«Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών είναι ένας γνήσιος φορέας, ένα κύτταρο Πολιτισμού για τον Δήμο μας που με τις κατάλληλες συνθήκες, με καταξιωμένους δασκάλους και καθηγητές Μουσικής προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση και εκείνο το επίπεδο σπουδών που ανοίγει τον δρόμο και επιτρέπει σε νέους σπουδαστές μουσικής από τον τόπο μας να εξελιχθούν σε σπουδαίους καλλιτέχνες», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Αθανάσιος Επιτροπάκης. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.