Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Συλλήψεις δύο ατόμων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (βίντεο)



Εντοπίστηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε θαμνώδεις περιοχές 

Συνελήφθησαν χθες (13 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο άνδρες για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν συνολικά 16 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν οι ανωτέρω σε δύο διαφορετικές θαμνώδεις τοποθεσίες.
Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 69,5 γραμμαρίων που βρέθηκε σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των προαναφερόμενων ημεδαπών. 
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. αντι να κυνηγάτε τα πρεζόνια ,τους απένταρους ,πιάστε εάν έχετε αρχ@δια τους Μαριδάκηδες , με τα Noor που κουβαλούν με τα καράβια τους τόνους ηρωίνες και χρηματοδοτούν τις κυβερνήσεις ! Συλλάβετε ωαυτούς που παίρνουν στο λαιμό τους παιδικές ψυχές και μετά οι ποιμενάρχες μας τους ανακηρρυσουν ευεργέτες της Εκκλησίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.