Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Σταματάει η λειτουργία της παράλληλης λαϊκής αγοράς στην ΑριδαίαΟ Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πωλητές των λαϊκών αγορών ότι σύμφωνα με την με αριθ.Δ1α/Γ.Π.οικ.36587/10-6-2021 (ΦΕΚ 2476/Τ.Β’) από την Τρίτη 15 Ιουνίου, σταματάει η λειτουργία της παράλληλης λαϊκής αγοράς στην Αριδαία και όλες οι λαϊκές αγορές λειτουργούν κανονικά διατηρώντας απόσταση ενός μέτρου (1μ.) μεταξύ διπλανών πάγκων πώλησης. 

Οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Αριδαίας από την Πέμπτη 17 Ιουνίου, θα τοποθετηθούν στις θέσεις που δραστηριοποιούνται κανονικά, μειώνοντας κατά ένα μέτρο τον πάγκο πώλησης .

Επισημαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει η υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) για τους πωλητές και όσους τους υποβοηθούν, καθώς και η τήρηση λοιπών μέτρων προστασίας (χρήση  μάσκας, αντισηπτικού, κλπ).

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.