728x90

Το ψάχνει για ένσταση ο Απόλλων Πόντου!


Δικαστική συνέχεια είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στο παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, το οποίο έληξε χθες με σκορ 1-1. 

Το αποτέλεσμα ισοδυναμούσε με υποβιβασμό για τον Απόλλωνα, ο οποίος με νίκη θα εξασφάλιζε την παραμονή του και συμμετοχή του στη Super League 2 της επόμενης περιόδου, αλλά σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, δεν τα κατάφερε. Μετά το 1-1 πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει ένσταση κατά της ομάδας της Κοζάνης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή (τιμωρημένο). 

Από τον σύλλογο της Δυτικής Μακεδονίας αναφέρουν ότι όλα ήταν νομότυπα και πως δεν υπάρχει λόγος ένστασης, όμως από τον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και εξαντλώντας όλα τα περιθώρια. Η  κατάθεση ένστασης μπορεί να γίνει εντός 48ωρου. 

Πηγή:  metrosport.gr 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. δυστυχώς δεν τους θέλει κανείς....κατέληξαν να γινουν αντιπαθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code