Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμιο "μπλακ άουτ" - Εκτός λειτουργίας sites μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων και τεχνολογικών κολοσσών


Συναγερμός έχει σημάνει καθώς οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας ή παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Μεταξύ των οποίων είναι αυτές των εφημερίδων The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC.

Ο ιστότοπος της Amazon.com φαινόταν επίσης να μην λειτουργεί, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής για το πρόβλημα. Εκτός λειτουργίας ήταν η πλατφόρμα Reddit. Ακόμα δεν είναι σαφές τι έχει θέσει εκτός λειτουργίας τα sites.

Σύμφωνα με το BBC, γύρω στις 13.00 ώρα Ελλάδας "έπεσε" και η ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης. Ο ιστότοπος gov.uk εμφάνιζε "Error 503 Service Unavailiable" περίπου στις 13:20 ώρα Ελλάδας.

Όπως αναφέρει to ΒΒC, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να σχετίζεται με το Fastly, έναν πάροχο φιλοξενίας cloud, ο οποίος υποστηρίζει πολλές ιστοσελίδες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.