Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας για την διανομή των self test: Υπονομεύεται η επιτυχία του εγχειρήματος"Προς μεγάλη μας έκπληξη ο κ. Σκέρτσος, ίσως δυσαρεστημένος από την ενεργή συμμετοχή, τη ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή μας ΚΑΙ δίχως προηγούμενη όχληση, ανακοίνωσε με απειλητικό ύφος την πρόθεση της κυβέρνησης για αλλαγή στο κανάλι διανομής των εν λόγω Τεστ, μέσα από μια επικοινωνιακή κίνηση που υπονομεύει την επιτυχία του εγχειρήματος θέτει υπό αμφισβήτηση την καλόπιστη συμπεριφορά της κυβέρνησης."
Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας σχετικά με την διανομή των self test.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Φ.Σ. Πέλλας έχει ως εξής:
"Σχετικά με τα Self Test ανακοινώνουμε ότι οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στα φαρμακεία μας για να παραλάβουν τα in vitro αυτοδιαγνωστικά εργαλεία μέχρι τις 19 Ιουνίου όπως αυτό συνομολογήθηκε και προβλέπεται από την διμερή συμφωνία μας με την πολιτεία. 
Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο μας ζητήθηκε να συνδράμουμε για ακόμη μία φορά στην Εθνική προσπάθεια μέσα από την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση των εν λόγω διαγνωστικών εργαλείων και συμφωνήθηκε να τα διανέμουμε απ άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα μέσα από το δίκτυο των 10.000 φαρμακείων και τις συνεργαζόμενες φαρμακαποθήκες. 
Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί μέσα από την σύμπραξη αυτή 26.000.000 τεστ μέσα από περίπου στο μισό πραγματικές συναλλαγές που ισοδυναμούν σε περίπου 650.000 ΔΩΡΕΑΝ εργατοώρες δέσμευσης από πλευράς μας σε όλη την Ελλάδα
Η αρχική συμφωνία προέβλεπε την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση των αυτοδιαγνωστικών για το χρονικό διάστημα 8 Απριλίου έως και 8 Ιουνίου, στην συνέχεια η πολιτεία ως bonus έδωσε 0,2 cent ανά τέστ.
Ενώ αρχικά το πρόγραμμα ήταν να ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου καλύψαμε την κυβέρνηση και για τον μήνα Ιούνιο λαμβάνοντας υπόψη ότι δίχως την συνδρομή μας τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί βάζοντας πλάτη μια ακόμα φορά 
Εχθές προς μεγάλη μας έκπληξη ο Κύριος Σκέρτσος ίσως δυσαρεστημένος από την ενεργή συμμετοχή, τη ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή μας ΚΑΙ δίχως προηγούμενη όχληση, ανακοίνωσε με απειλητικό ύφος την πρόθεση της κυβέρνησης για αλλαγή στο κανάλι διανομής των εν λόγω Τεστ, μέσα από μια επικοινωνιακή κίνηση που υπονομεύει την επιτυχία του εγχειρήματος θέτει υπό αμφισβήτηση την καλόπιστη συμπεριφορά της κυβέρνησης.
Σε κάθε περίπτωση εδώ μετράει η ετοιμότητα, το σχέδιο και η αποτελεσματικότητα για μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ! 
Με έντονο ενδιαφέρον αναμένουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης."
 Ο Πρόεδρος                   Η Γ. Γραμματέας
Πάνος Ζαρογουλίδης      Καλλιόπη Λαπίχου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Για να καταλάβουμε ο Πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος δεν ήταν αυτός που πρώτα δήλωσε πως δεν θέλει να διαθέτει πλέον τα self test?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι και κυρίες φαρμακοποιοί δεν μας τα λέτε καλά.Αναίμακτη επανάσταση δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.