Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα 180 ευρώ/στρέμμα αποζημιώσεις παγετού για όλα τα ροδάκινα, 300 ευρώ για επιτραπέζιο βερίκοκο



«Λευκό καπνό» για τις προκαταβολές των αποζημιώσεων παγετού, που θα δοθούν στους δικαιούχους παραγωγούς εκτός σοβαρού απροόπτου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, έβγαλε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews,για μέσο όρο ποσοστού ζημίας 80% θα δοθούν για το βιομηχανικό βερίκοκο 180 ευρώ το στρέμμα, για το επιτραπέζιο βερίκοκο 300 ευρώ το στρέμμα, για το δαμάσκηνο 230 ευρώ το στρέμμα, για τα κεράσια (πλην Πέλλας και Ημαθίας) 420 ευρώ το στρέμμα, για το συμπύρηνο ροδάκινο 180 ευρώ το στρέμμα, για τα νεκταρίνια 240 ευρώ το στρέμμα και τα επιτραπέζια ροδάκινα 180 ευρώ το στρέμματα. 
Αντίστοιχα, για μέσο όρο ποσοστό ζημίας 65%, το βιομηχανικό βερίκοκο θα ενισχυθεί με 135 ευρώ το στρέμμα, το επιτραπέζιο με 230 ευρώ το στρέμμα, το δαμάσκηνο με 170 ευρώ το στρέμμα, το κεράσι δεν θα πάρει κάτι, το βιομηχανικό και το επιτραπέζιο ροδάκινο με 135 ευρώ και το νεκταρίνι με 175 ευρώ το στρέμμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

52 comments:

  1. Πλην Πέλλας και Ημαθίας τα κεράσια γιατί? Στον κάμπο η ζημιά είναι 100%.Τα ποσά είναι να τους φτύνεις για τα υπόλοιπα φρούτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις αλλες καλλιεργιες θα μας πει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάκη, Γιώργο, Διονύση, δεν σας βλέπω να κυκλοφορείτε από εδώ και μπρος θα "πέσει" πολύ Γιούχα. Προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΙΣΧΟΣ.ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον κάμπο τα κεράσια είναι μεγάλη η ζημια δέστε το καλά 100 της 100 είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γνωστή ΝΔ η κοροϊδία έχει αρχίσει από πέρυσι και συνεχίζει βλέπουν ότι δεν έχουν αντίπαλο και γλεντάνε τον αγρότη κτηνοτρόφο πολύ καλά μας κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4,5€ το δέντρο το στρέμμα χαχαχαχα βάζουν 18 κιλά ανά δέντρο...
    Η απόλυτη ξεφτίλα την επόμενη φορά στις εκλογές όλοι ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο μπράβο τρομερά τα ποσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ¨αντε να σας δω αγρότες μου,που ψηφίζατε τον Κούλη! Απολαύστε τον τώρα για να μάθετε ότι ο νηστικός κι ο χορτάτος ,ο εργάτης κι ο βιομήχανος όταν ψηφίζουν τον ίδιο αρχηγό κάτι δεν πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά είχανε δίκιο όπως τον Ιανο έτσι λέγανε οι ψεύτες το μαύρισμα που τους περιμένει δεν θα έχει προηγούμενο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψίχουλα…με τον κόφτη 40% που θα ισχύσει στην εκκαθάριση τελικά πολύ κακό για το τίποτα…ανύπαρκτοι οι βουλευτές Πέλλας και ο αντιπεριφερειάρχης…ούτε ιανος ούτε τίποτα…ουσιαστικά πετσοκομμένες αποζημιώσεις που θα δωθουν γρηγορότερα…εκτός φυσικά των γνωστών ΑΦΜ….που όλοι ξέρουμε τι γίνεται…αα πάνε μια βόλτα από τα χωριά οι βουλευτές……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό δεν είναι 40% αυτό είναι η απόλυτη γελοιοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παλι ψιχουλα ρε παλι πωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα δικα μ κερασια Αψαλο πελλας δν ειχαν τα παγωσε ολα τι λετε ρε κλεφτες παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοροϊδία, αηδία,ζήτω η νέα δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ. ΤΟΜΑΡΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε Σωκράτη οι βουλευτές δεν είναι για φτύσιμο για φτύσιμο είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω αλλα και να μην ψηφισεις δεν γινετε. Ισως κανουμε λαθος επιλογες και παντα εχεις την δυνατοτητα να διορθωσεις την επιλογη σου, ελπιζοντας οτι εκανες καλυτερη επιλογη. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια, αλλα μαλλον δυστυχως πεθαινει.

      Διαγραφή
  18. καλα οι ανθρωποι ειναι για φτυσιμο με τα λεφτα που ανακοινωσαν. εκανε και αναρτηση βουλευτης και ολα καλα και μεσα στα χρονοδιαγραμματα και μια χαρα.... αλλα τις δυο τρομαρες θα τις βρειτε μπροστα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ο βουλευτης γλυφει πατοκορφα τον κυριακο μπας και παρει κανενα υπουργειο. Για τον κακομοιρο τον αγροτη θα νοιαστει.

      Διαγραφή
  19. Αστείος σχεδιασμός από ανικανους ανθρώπους. ..αντί να προσλαβουν ικανό αριθμό γεωπονων ώστε να γίνουν δικαιες και γρήγορες εκτιμήσεις, ώστε να αποζημιωθουν έγκαιρα οι παραγωγοί, έκαναν πάλι τραγικα λάθη. ...ίσως είναι χειρότεροι από τους προηγουμενους. ..το έχω μετανιώσει που τους ψήφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε πάλι θα τους ψηφίσεις!!!
      Μπράβο Κυριάκο αππο τους αγρότες δεν χάνεις συνέχιζε όπως ξέρεις!!!

      Διαγραφή
  20. Ρε ξεφτίλες η διαφορά δηλαδή μ'αυτον που μαζεύει και μ' αυτόν που δεν κυμενετε από 45 έως 65 ευρω το στρέμμα? είστε τρελοί?Ένας τόνος νεκταρινια ίσον 1000 ευρώ για κάποιον που ψιλό έχει και του δίνετε και 175 ευρώ? Κοπρόσκυλα. Κοιτάξτε να τα διωρθοσετε όσο είναι νωρίς γιατί θα έχουμε πολύ μα πάρα πολύ άσχημα ξεμπερδέματα αλήτες ε αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι πάθατε ρε μάγκες;Τι περιμένατε δηλαδή;Να σας αγαπήσει ο Κούλης επειδή τον ψηφίσατε;Ρε ψηφίσατε αυτούς που
    έκλεβαν την χώρα εξήντα χρόνια τουλαχιστον,αυτούς που το 2010 σε είπαν "πλήρωνε τώρα αυτά που φάγαμε μαζί".Και πλήρωσες,πληρώνεις,θα πληρώνεις.Και αυτοί φάγαμε,τρώνε και θα τρώνε.Καληνυχτα περήφανοι αγρότες.Το κομα και τα μάτια σας.Τωρα που θα γίνουν εκλογές προσέξτε,Κούλη,ΝΔ και το ψωμί ας είναι ξερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Καρατζοβα καμιά ανακοίνωση δεν έκαναν τα καλόπαιδα οι βουλευτές? Να σχολιάσουμε να γελάσει και το παρδαλό, γιατί διάβασα του Νιονιου κάπου αλλά δεν μπορείς να πεις αυτά που θες..... πριν αρχίσουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά κακαλα έχουν και μας έχουν γραμμένους εκεί αφού ξέρουν ότι θα τους ξανά ψήφισουμε

      Διαγραφή
  23. Τσιπρα θα λετε και θα κλαιτε.....γιδια αγροτες.(ααα μην ξεχασετε το μπολι να κανετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επαναστάτες του πληκτρολογίου αγρότες πολύ Καλά σας κάνουν εγώ δεν είμαι αγρότης αλλά αντί να κάνετε επανάσταση πληκτρολογίου έπρεπε να είστε έξω από τα γραφεία των βουλευτών τώρα και να κάνετε εκεί επανάσταση είδατε τα πόθεν έσχες τους δείτε και τα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μόνο φωτογραφίες ήξεραν να βγαίνουν στα χωράφια τα κοπρόσκυλα και να λένε ότι το κράτος είναι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριοι βουλευτές τι λέει;όλα καλά;θα τα πούμε σύντομα στις κάλπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το θέμα.Μια ερώτηση.Πηρατε παλιότερα προκαταβολές και υπόσχεση για εκκαθάριση πριν τα Χριστούγεννα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣΟΚ 2003 3 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΔΕΝΤΡΟ,ΓΑΤΑΚΙΑ Ε ΓΑΤΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  28. ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΊΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έλεγαν και το δήλωναν μάλιστα περίτρανα πως θα αποζημιωθουμε στο 100% της ασφαλιζομενης αξίας.
    Και εν τέλη... Δίνουν ψίχουλα για ακόμα μια φορά.
    Δηλαδή μια παλέτα 4000 χιλιάδων δέντρων που δήθεν ο ελγα αποζημιώνει με περισσότερα κιλά, ούτε καν λαμβάνεται υπόψιν.
    Ψίχουλα. Πραγματικά ψίχουλα.
    Δεν έχω λόγια.
    Διονύση Σταμενιτη, Λάκη Βασιλειάδη, Καρασμανη, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ στον αγροτικό κόσμο του νόμου.
    Πριν σβήσετε εντελώς και οριστικά από τον αγροτικό χάρτη, πρέπει να κινηθείτε αναλόγως.
    Η παρουσία σας κρίθηκε ως ανύπαρκτη.
    Λυπουμε βαθύτατα για εσάς.
    Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ντροπή για του ανύπαρκτους βουλευτές Πέλλας και τον αντιπεριφερειάρχη κορόιδεψαν και εξαπάτησαν τον κόσμο.Δίκιο έχουν τελικά όλοι αυτοί που λένε ότι στην Αθήνα δεν τους υπολογίζει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τωρα θα βρουνε και την αφορμη να μιλανε και να συμφωνεί ο κοσμος για ιδιωτικοποίηση του ελγα. Πρωτα υποβαθμιζουν κατι κρατικό για να υπαρχει το εδαφος να γινει ιδιωτικό ετσι κανανε σε ολα. Και σας ρωτώ ποιος ιδιώτης ποια εταιρία ιδιωτική μπαινει καπου χωρις να εχει κερδος;;; Το αναφέρω γιατι πολλοι αγροτες λενε να γινει ιδιωτικος ο ελγα να ησυχάσουμε αλλα δεν θα ησυχάσουμε θα γινει χειροτερα. Για να γινει χωρις να γινουν κακοί προς τον κοσμο και να φαινεται σαν μονόδρομος θα υποβαθμίσουν εντελως τον ελγα για να εφαρμόσουν αυτα που υπέγραψαν στα μνημονια ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ και αλλα κομματα. Οπωτε ενω τα εχουν υπογράψει και τα υλοποιούν απορω τι περιμέναμε και γιατι μας εντυπωσιάζει η ανακοίνωση ολα ειναι αναμενόμενα υπαρχουν μελετες σχέδια υλοποίηση με μαθηματικη ακριβεια να ξερετε ψαξτετο βρείτε τι ψήφισαν και θα καταλαβετε ο οτι προετοιμάζουν εδαφος γιατι για να υπάρξει φωτια πρεπει πρωτα να βγει καπνός… οποιος καταλαβε… καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαιρετάτε τωρα και γλύψε τους βουλευτές 5 η 10 ατομα σε καθε χωριο οταν ερχονται ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειστε εσεις οι 10 σε καθε χωριο πραγματικα ειστε ο περιγελος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ καλά τα λές 11,14 πληρώνονταν στα 2 χρόνια με δόσεις70% 20% 10% και μούγκα στη στρούγκα.Ένας είναι που γράφει και σκουζει.Και κάνει συγκρίσεις ο πανιβλακας με τον Ιανό που χάθηκαν ζωές ,περιουσίες.Πρώτη φορά ο κουλης επιδοτεί τον Ελγα δλδ τους ίδιους.Πρώτη φορά τους δίνει προκαταβολές.Πρώτη φορά θα τους εξοφλήσει πριν την λήξη της χρονιάς.Και απειλεί ντεμέκ παριστάνει τον θυμωμένο αγρότη.Πανιίβλακα ε πανίβλακα.Τράβα στην Τζάκρη να,σε δουλεύει μια ζωή ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα δε σε πιάνει τίποτα.ευτυχως ή μακαρόνια είναι ελληνική ζητώ ο βασιλιάς.

      Διαγραφή
    2. 2003 ΠΑΣΟΚ 3 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Το χειμωνα θα τα πουμε που θα πεσει η λορδα

      Διαγραφή
    4. Ποιο χειμώνα, ήδη παίζει λορδα.
      Τα τρόφιμα το λάδι όλα τα είδη φωτιά και λαύρα τα καύσιμα επίσης, αυξήθηκαν τα τιμολόγια ΔΕΗ, ο Χατζηδάκης γαμαει ανελέητα.
      Μας έφαγαν το μέρισμα κάθε τέλος χρόνου, την 13η τα "ψίχουλα" οθ συνταξιούχοι πήραν κι αυτή τον πουλο, έκοψαν από το επίδομα αναπήρων, το ΚΕΑ σε λίγο θα αχνοφαίνεται και πάει λέγοντας, μαλακες ε μαλακες.
      Φτωχομπινεδες αγρότες πάντως σας συγχαίρω,αναγνωρίζεται ποιος σας αντιπροσωπεύει, ο κουλης βρε χαζά που κάθεται στα τέσσερα μόνο μπροστά στους κεφαλαιουχους τους χοντροεοπιχειρηματιες.
      Εσείς χειροκροτηστε το πόθεν έσχες του κι ας πεινάτε δουλικα. .
      Άι σιχτιρ μας πήρατε στο λαιμό σας ντουγανια, μόνο πιπες είστε και κουτσομπολιό.

      Διαγραφή
    5. Είσαι άσχετος πάνε μια βόλτα στους αγρότες και πες αυτές τις αερολογίες να δούμε τι θα σου πούνε………………….

      Διαγραφή
    6. Αερολογίες ε; Γι αυτό όταν τα ακούν ρίχνουν τα μάτια χαμηλά
      Άιντε από δω αριστοβλαχοι της συμφοράς.

      Διαγραφή
  34. οταν λεν πλην της Πέλλας στα κερασια τ ενοειτε δν θα παρουν αποζημιώσεις τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έτυχα περίπτωση σε χωράφι να μαζεύουν 10 άτομα μου έκανε εντύπωση 3 στρέμματα 10 άτομα την άλλη μέρα λύθηκε η απορία μου πέρασε ο γεωπόνος του έλγα γιαυτο ήταν τα 10 άτομα δεν έπρεπε να βρει τίποτα για να βάλει ζημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:44 ρε ασχετε γίνατε και αγροτες καταρχήν οταν εχει γινει Συγκομιδή φαινεται τουβλο οι γεωπόνοι δεν ειναι χαζοί επισης για να μαζευτεί το κεράσι θελει χερια γιατι αν μαλακώσει καληνυχτα. Οταν γινεται Συγκομιδή φαινετε τις απόμενες μερες απο πολλα πραγματαασχετε. Το 19 απο το χαλάζι προσωπικά μου έριξε κατω κερασια μαζι με Ροδίτες σε παλμετα κλασική φυτό φράχτη και οι γεωπόνοι μου βαλανε έντονη ακαρπία αγου ηρθαν δυο εβδομάδες μετα το χαλάζι μπορει κ πιο πολυ εγω ομως ειχα βιντεοσκοπήσει το εδαφος με τα πεσμένα κερασια και τα πεσμένα καρποφόρα όργανα δείχνοντας τοποθεσία και σημεία συγκεκριμενα που να δειχνει οτι ειναι το ιδιο κτήμα κ έπειτα με συνεννοήση το εστειλα στον ελγα γιατι οταν ηρθαν αυτοι ηταν αργα τι να εκτιμήσουν τα κερασια κατω σάπισαν και παλι τιποτα. Επισης μου εκανε το χαλαζι ζημια και για τις επόμενες χρονιές καταστρέφοντας καρποφόρα όργανα και προσβάλλοντας τα δεντρα απο διάφορες βακτήριακες και μυκητολογικές ασθενειες λογο των πληγών. Μη τα βλεπεις ολα ετσι ασχετε εγινες και γεωπόνος και εκτιμητής και εξυπνάκιας ασχολεισοθ με δικα σου προβληματα αλλα μη προσβαλεις και παραπληροφορείς τον κοσμο για εχεις νύχτα ντροπη σου. Ο κοσμος πληρωνει ασφαλεια στον ελγα υπαρχει κανονισμός και τα λεφτα δεν τα παιρνουν απο εσενα και αν εχεις θεμα στην κρίση του ελγα ειναι το τι θα γινει αυτοι κανουν εκτίμηση οχι οι παραγωγοι βαλτά με αυτους. Και κατι τελευταιο ασχετε οταν συμβαινει μια φυσική καταστροφη αυτο ειναι κακο για τον παραγωγό διότι τα δεντρα στρεσαρονται και αυτο εχει συνεπείς για τα επόμενα χρονια μαθε λαβέ γνωση του τι συμβαινει και μετα ξαναμιλα

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν12.01 σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς που είπες γιατί από ότι φαίνεται μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις ξέρω πολύ καλά ποιος πληρώνει έλγα όπως πληρώνω και εγώ απλά είπα τι έκανε ο συγκεκριμένος αγρότης κατάλαβες

      Διαγραφή
  36. σαυτη τη χωρα το διερει και βασιλευε καλα κραταει ολα αυτα τα χρονια αντι να γινουμε ολοι ενα παλι μπροστα οι διχωνια και αν η αγροτια ηταν καλο επαγγελμα θα ηταν ολοι στα χωραφια και δε θα γλειφανε κατουρημενες ποδιες ο καθενας για να μπει καπου μονιμα κουφαλες ε κουφαλες και ναι οι αποζημιωσεις που δινουν ειναι του κολου τρεξε σα το πουστη εναν ολοκληρο χρονο και να τα χανεις ολα σε μια στιγμη ξερεις τι καλα ειναι και οσο για τους βουλευτες αυτοι ξερουν τι κανουν υπαρχουν τα καθηκια που παλι θα τους σφιξουν το χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΝΔκρατες που ειστε; αν κυβερνούσε ο τσιπρας όλοι στο δρόμο θα βγενατε λαμογια που είναι ρε τα πεδινά χωρια;μια ζωή στους βουνίσιους κόπριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.