Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, για την ανάγνωση της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου για το θέμα του εμβολιασμού στις Ενορίες της Πέλλας:
Λόγω της εκτός Ελλάδος απουσίας του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ την προηγούμενη εβδομάδα, η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για το θέμα του εμβολιασμού δεν αναγνώσθηκε στους ιερούς ναούς της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας την Κυριακή 25 Ιουλίου. Θα αναγνωσθεί κανονικά την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021.
25 Σχόλια
Κάλιο αργά παρά ποτέ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν υπηρχαν τηλεφωνα για να συννενοηθουν με τον Ιωηλ αυτοι που ηταν στο ποδι του? Νομιζαν θα αποφυγουν να διαβασουν την εγκυκλιο στους ναους του Νομου!! Εκρυψαν τον Ιωηλ? Χαχαχα!!!!Κάνουν τους ψοφιους κοριους!! Εκκλησια και εκκλησιασμα οι περισσοτεροι να κοιμηθουν αγκαλια με τον κορονοιο ειναι!! Τωρα που εχουμε και τον Δελτα...αντε καλες αγκαλιες!! Ποσο χαζομαρα ακομη κουβαλανε και νομιζουν πως είναι ατροτοι?
ΔιαγραφήΚαι συ τεκνον βρουτε?κριμα πιστευαμε πως κραταει ο Κ.ΙΩΗΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν ειναι στο τσιφλικι του ο ιωηλ για να κραταει!! Ανηκει στην εκκλησια της Ελλαδας και ειναι υποχρεωμενος να υπακουει!! Αλλα τι νομιζουν οι αντιθετοι του εμβολιου? Θα την γλυτωναν αν ο περισσοτεροι δεν ειχαμε εμβολιαστει?
ΔιαγραφήΩς τι θα μιλήσουν ως γιατροί ας πούμε γιατί πριν δέκα μέρες αλλά έλεγαν γιαυτο ας κοιτάνε τα της εκκλησίας και ας αφήσουν την υγεία στους γιατρούς όχι τους τηλέ μαϊντανους φυσικά
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι δουλειά έχουν θέματα ιατρικής και διάβασμα εγκυκλίων στην εκκλησία; Ο καθένας να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι όλα αυτά από τους άριστους που ήρθαν στη εξουσία για να φέρουν την κανονικότητα,την ανάπτυξη και λοιπές μ@@@@#ες.Πω,πω πως μπλέξαμε...!
ΔιαγραφήΘα διαβαστεί για τους φτωχούς τω πνεύματι. Να φωτιστουν και να εμβολιαστούν κάνοντας πράξη το:αγαπάτε αλλήλους
ΔιαγραφήΓια να προσευχηθούμε πάμε στην εκκλησία και για να βρούμε ηρεμία, όχι για να φάμε ΚΑΙ εκεί πλύση εγκεφάλου από το μόνο πρόβλημα που απασχολεί την ανθρωπότητα τα τελευταία 2 χρόνια (λέξη κ). Αν είναι έτσι δεν έχει νόημα να πατάς στην εκκλησία. Κατάντησε αηδία όλο αυτό, φτάνει πια!
ΔιαγραφήΣωστος!!!!!
ΔιαγραφήΦιλε πολλα τα λεφτα το χριστο προδωσανε τι περιμενης?κριμα μας απαγοητευσε και ο Κ.κ.ιωηλ φανηκε πολυ μικρος για να κρατησει το βαρος της πατηρητσας και την περικεφαλαια(τη μιτρα)για να ποιμανει τα προβατα καποτε ειπε δοτε τοις γιατροις των γιατρων και τα του θεου το θεο τωρα τακανε κολουτουμπα δοτε ολα τω καισαρι κριμα λυπαμαι επεσε και το καστρο της πελλας θα θλιβετε ο Αγιος Καλλινικος απο ψηλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΤΕ ΡΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ στο έχει κάψει το πολύ θυμίαμα, 100 άτομα στο νόμο έχετε και άποψη
Διαγραφήπήγα σε ένα μοναστήρι στην εδεσσα και με υποχρέωσαν να βγάλω την μάσκα σε λειτουργιά! ...και μου λέτε ότι αυτός ο καλόγερος θα διαβάσει την ανακοίνωση για τα εμβόλια;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα φωναζες την αδτυνομια και ας πληρωνε ο καλογερος το προστιμο...
ΔιαγραφήΜην τους αφηνετε ετσι
Αφού το 90% του "Παπαδάριου"και το συν εαυτό ψηφίζει Κούλη τι περιμένατε;Τσίπρα θα λέτε και θα κόψετε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ. Η Εκκλησία μας θα διασαλευτεί. Άλλωστε αυτό επιδιώκουν. Γράψτε μια άλλη χωρίς πολιτικό περιεχόμενο. Ιδιαίτερα να σας διευκρινίσουν αν το εμβόλιο περιέχει κύτταρα από νεκρά έμβρυα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι έχει μέσα κομμάτια μυαλού από τα τεστ και από ότι καταλαβαίνω έχει και ένα μεγάλο κομμάτι από το δικό σου
ΔιαγραφήΑς το βαλει πρωτα ο Κ.κ.ιωηλ και μετα ας δινει εντολες στο τι πρεπει να κανουμε εμεις
ΑπάντησηΔιαγραφήΤου πατέρα Ιωήλ δε μπορείτε να φτάσετε πνευματικά,ούτε τον ιδρώτα του.Δε πάτε να κάνετε καμμία προσευχή και να αφήσετε τις αργολογίες;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν ειμαστε 100ατομα μονο φιλε μου και οχι λιγοτερα απο 60000στο νομο θα κοψω το κωλο μου εσυ αν δεν ειμαστε μονο 100τι εχης (αν εχης)να κοψης?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚ.ΙΩΗΛ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΞΗ ΕΞΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα γνωστοποιήσει η Ιερά Μητρόπολη τους ναούς που θα λειτουργήσουν οι τάχα Μου αγιορείτες για να διαβάσουν οι ίδιοι τήν εγκύκλιο στους πιστούς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν χρειαζόταν αυτό το δελτίο τύπου! Σαν απολογία φαίνεται ! Θα μπορούσε να γίνει η ανάγνωση της εγκυκλίου χωρίς αυτό! Συγγνώμη αλλά μου δείνετε την εντύπωση πως απολογειστε αυτήν την στιγμή! Λυπάμαι !
ΑπάντησηΔιαγραφήΣεβασμιότατε αν δεν συμφωνείτε με την Ιερά σύνοδο θυμηθείτε ότι ουδείς αναντικατάστατος και δόξα τον Πανάγαθο υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί γιά τόν θρόνο που σας εμπιστεύτηκε η εκκλησία τής Ελλάδας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦυσικά δεν διαβάστηκε ούτε σήμερα. Άντε να δούμε τί θα πράξει η Ιερά σύνοδος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.