Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύξηση κατώτατου μισθού κατά 2% αποφάσισε η κυβέρνηση



Την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2% από 1ης Ιανουαρίου 2022, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα. Συγκεκριμένα ο κατώτατος μισθός διαμορφώνεται από τα 650 ευρώ που είναι σήμερα, στα 663 ευρώ το μήνα, ή 773,5 ευρώ αν συνυπολογισθεί το γεγονός ότι καταβάλλονται 14 μισθοί το χρόνο. 
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από την ολοκλήρωση της διαβούλευσης στην οποία συμμετείχαν οι κοινωνικοί εταίροι, ερευνητικοί και επιστημονικοί φορείς, η Τράπεζα της Ελλάδος κ.ά., με βάση τις προτάσεις που διατυπώθηκαν, τις αντοχές της οικονομίας και των επιχειρήσεων, ιδίως των μικρομεσαίων αλλά και τη διεθνή συγκυρία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ena.mina.apo.ena.koulouri.ke.den.ftanoun.🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο γελοία μπορεί να γίνει αυτή η τάχα κυβέρνηση, όταν επί ΣΥΡΙΖΑ ο κατώτατος από 518 πήγε 650 και ο υποκατωτατος από 450 στο 650 μιλούσαν τα παπαγαλάκια και η αντιπολίτευση για ψίχουλα;
    Τώρα τα 13ευρω είναι αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γείασου Κούλη χουβαρντόπαιδο! Αφού τάισες τα βοθροκάναλα,αφού έσβησες τα σκάνδαλα και αθώωσες τους ναρκοεμπόρους, Φλώρους ,Μηλιώνηδες,τώρα ρίξε προεκλογικά και λίγο ζωοτροφή στα πρόβατα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ουυυυυυυυστ.Σαν δε ντρέπεστε.32 σεντς τη ημέρα.Βρε ουυυυυυστ.Ποσα δις σκορπισατε τα δύο χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια μην ειστε αχαριστοι τι να κανει ο καυμενος ο κουλης εχει εξοδα η πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ρε καραγκιοζηδες πολιτικοι λαοπλάνοι αυξήσατε τα παντα και θς ανεβάσετε τους μισθούς για να μπορέσετε να εισπράξετε φόρους λογο της αύξησης των μισθών καραγκιοζηδες. Σας κοροιδευουν ολλοι υπαρχει σκοπός πισω απο αυτα που κανουν καθε λοκνταουν κόστισε τον μηνα 4,5 δις ολα αυτα θα επιστραφούν και ξεκινάνε σιγα σιγα με πονηραδες για να μπορέσουν να φορολογήσουν και αφου θα ανέβουν τα παντα οπωτε θα εισπράξει το κρατος πιο πολλα. Κοιτα ρε τα σκυλιά πόσοι μπορει να μελετάνε απο πισω τεχνοκράτες και χίλιοι δυο με μαθηματικη ακριβεια… Οσο ελληνα κοιμασαι σκοτώνεις Εσυ ο ιδιος το μελλον των παιδιών σου…… Θα βλεπετε τα παιδια σας ολλοι στα γεράματα να υποφέρουν και θα σας βαραίνουν οι τύψεις γιατι καποτε ξέρατε τι γινεται και δεν κανατε τιποτα. Το πιο κουφό ειναι οτι πλεον ολα ειναι και στο ιντερνετ το τι ψηφίζουν μνημόνια χιλια δυο ο καθε νόμος ειναι στο ιντερνετ απορρω ρε ελληνα μονοινσταγραμ φβ και ποδοσφαιρο σε ενδιαφερει. Καλα να πάθουμε ολλοι αφου ειμαστε ετσι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.