Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος Αγροσυκιάς: Ατελείωτα τα χιλιόμετρα χαλικόστρωσης στους χωραφόδρομους (βιντεο)



Ο πρόεδρος της Αγροσυκιάς Χρήστος Μιχαηλίδης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί το Τμήμα Πρασίνου και τον αντιδήμαρχο Καραφυλλιά για τις χαλικοστρώσεις στους χωραφόδρομους του χωριού. Συγκεκριμένα γράφει: 
«Ατελείωτα τα χιλιόμετρα χαλικόστρωσης στους χωραφόδρομους της Αγροσυκιάς . Ευχαριστούμε το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πέλλας. Συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο κ. Καραφυλλιά Αντρέα και τον κ. Τσακίρη Χρήστο».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ατέλειωτα και τα χιλιόμετρα κατεστραμμένων δρόμων μεσα στον αστικό ιστό της όλης των Γιαννιτσών!Ατελειωτοι οι κατεστραμμένοι δρόμοι Δήμαρχε ! Έχεις μια παρέα νεόπλουτων ,αναλφαβητων ,οι οποίοι θέλουν δόξα! Ιδέα δεν εχουν από πόλεις! Γνωρίζουν μόνο από χωράφια, ύπαιθρο! την επόμενη φορά ας τους ψηφίσουν οι αλεπούδες ,οι κάργες και οι αρουραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο δήμαρχε,σε αλλά χωριά χιλιόμετρα σε αλλά(στα περισσότερα) ούτε χαλικακι,άσε για τις τρύπες που αν έχεις φάει θα τα ξεράσεις ολα.Μπράβο και πάλι μπράβο δημαρχε,μπράβο και σ'εσενα αντιδήμαρχο που συνέστησε ς υπομονή και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σταμκοσ καραφυλιασ τι να σασ πο ολο εργα ρε πιον δουλευετε δεν υπαρχει τιποτα η χειροτερι πολη τον βαλκανιον γιναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε πολυ πισω εκει,ελατε αλμωπια να δειτε,ολοι οι δρομοι ειναι γκαζον,ενει να περασει γκρειντερ απο τ εποχη τ παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψε κάτι ,κόψε κάτι Από τα ατελείωτα.Ένας λασποδρομος που ούτε στο Αζερμπαϊτζάν δεν υπάρχει.Πετάξανε κάποια κυβικά χαλίκια και στην πρώτη καταιγίδα θα τα πάρει το νερό και πανηγυρίζουν και από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.