Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας: Συνεχίζονται οι αιτήσεις στα δημοτικά ΚΔΑΠ



Υπέροχοι χώροι δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών

Λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ από γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, για την ένταξή τους μέσω ΕΣΠΑ στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και την κατοχύρωση δωρεάν voucher στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Οι γονείς καταθέτουν την αίτησή τους κι αν εγκριθούν επιλέγουν το ΚΔΑΠ που επιθυμούν. Επίσης στα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής παιδιών που δεν διαθέτουν voucher (όπως δημοσίων υπαλλήλων) με 10€ για κάθε μήνα.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της ΔΗΚΕΠΑΠ έχουν πολυετή πείρα στην λειτουργία αυτών των δομών φύλαξης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας, οι οποίες λειτουργούν στις εγκαταστάσεις των παιδικών σταθμών του δήμου Πέλλας, σε υπέροχες μεγάλες αίθουσες, τεράστιους αύλειους χώρους και με έμπειρο διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά σε όλη την διάρκεια του καθημερινού ωραρίου λειτουργίας.

Τα δημοτικά ΚΔΑΠ (σε Γιαννιτσά, Πέλλα, Κρύα Βρύση και Άθυρα) προσφέρουν στους μικρούς ωφελούμενους πραγματικά γνήσια ψυχαγωγία. Βιωματικό παιχνίδι, εργαστήρια τέχνης και ζαχαροπλαστικής, καθημερινή εκπαιδευτική ενημέρωση για τον κόσμο γύρω μας, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή και φυσικά παραμύθια, επιτραπέζια παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλή διασκέδαση δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της ΔΗΚΕΠΑΠ είναι παιδαγωγικοί χώροι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, που προσφέρουν χαρά και διασκέδαση. Σκοπός τους είναι να παρέχουν παιδαγωγικές δραστηριότητες ποιοτικές και δημιουργικές, ατομικές ή ομαδικές, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται. Τα παιδιά κάνουν φιλίες, δυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες και εξελίσσουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν.

Σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού τα παιδιά ξεδιπλώνουν πτυχές του εαυτού τους, ανακαλύπτουν νέες δραστηριότητες, κάνουν νέους φίλους ή συναντούν πάλι παλιούς, περνούν ευχάριστα και παίζουν. Με υπευθυνότητα, όπως κάναμε και κάνουμε εδώ και 15 χρόνια, στηριζόμενοι από τη μια στην ευσυνειδησία και την αγάπη μας για τα παιδιά και το λειτούργημα που υπηρετούμε και από την άλλη στην εμπιστοσύνη των γονέων που μας αναθέτουν όλα αυτά τα χρόνια την παιδαγωγικά δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους.

Τα δημοτικά ΚΔΑΠ έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα το υψηλό επίπεδο και την εξαιρετική ποιότητα παρεχόμενων παιδαγωγικών υπηρεσιών που προσφέρουν στα εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν από τις δομές όλα αυτά τα χρόνια. Όποιο ΚΔΑΠ κι αν επιλέξετε, να γνωρίζεται πως όλες οι υπηρεσίες τους πρέπει να προσφέρονται στις εγκαταστάσεις τους και δεν μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες εκτός χώρων ΚΔΑΠ που δεν περιγράφονται από το θεσμικό πλαίσιο της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας τους.

Από το γραφείο τύπου ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.