Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα αποκομιδής σύμμεικτων απορριμμάτων Δήμου ΑλμωπίαςΗ διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι ένα θέμα πολύπλοκο με οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις. Είναι απαραίτητη η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των υπεύθυνων Υπηρεσιών και των παραγωγών, των εμπόρων και των καταναλωτών, εάν θέλουμε να πετύχουμε μια ορθολογική και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Το σημαντικότερο βήμα προς τα εμπρός, είναι η ατομική μας προσπάθεια.

Ξεκινώντας από σήμερα αλλάζουμε τα δεδομένα, δημοσιεύοντας το πρόγραμμα αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων από τους οικισμούς του Δήμου Αλμωπίας, με σκοπό την ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων και έναν Δήμο καθαρότερο!
Το πρόγραμμα διαφοροποιείται σε περιπτώσεις:
1. Παροδικής αύξησης του πληθυσμού σε κοινότητες με περιόδους συγκομιδής κερασιών, αυξημένης τουριστικής κίνησης κλπ.
2. Συνεχόμενων αργιών
3. Απρόβλεπτων καταστάσεων όπως βλάβες απορριμματοφόρων κλπ.

Ακόμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο απορριμματοφόρου οχήματος για την ενίσχυση του έργου της καθαριότητας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να εναποθέτουν τα απορρίμματα τους στους κάδους πριν από την ημέρα αποκομιδής. Επίσης όταν παρατηρούν τον κάδο γεμάτο από απορρίμματα, να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα τους έξω από τους κάδους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, οι πολίτες μπορούν να καλούν το Τμήμα Καθαριότητας στο τηλέφωνο 2384023215.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 
ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.