29.7.21

Η Πνευμονολόγος Μαρία Αντωνιάδου στο δυναμικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών έχοντας ως μέγιστη προτεραιότητα την ενίσχυση του μόνιμου ιατρικού προσωπικού με ειδικότητες πρώτης γραμμής, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό της, τη νέα μόνιμη Ιατρό, κα Αντωνιάδου Μαρία, Διευθύντρια ΕΣΥ, Πνευμονολόγο. Η κα Αντωνιάδου, η οποία αρχικά μετακινήθηκε στο Νοσοκομείο μας, προσφέρει σε συνθήκες πανδημίας τις εξαιρετικές υπηρεσίες της, επιδεικνύοντας καθημερινά ήθος, ευγένεια και άριστη επιστημονική κατάρτιση. Η πολύτιμη συνδρομή της συμβάλλει στην ενδυνάμωση της προσπάθειας που καταβάλλει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό κατά της νόσου COVID 19. Ευχόμαστε στη μόνιμη πλέον Ιατρό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών καλή σταδιοδρομία, δύναμη και καλή τύχη.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Εκπληκτική Γιατρός. Μπράβο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή δύναμη,να συνεχίσει να επιτελεί το έργο της με υπευθυνότητα,με αγάπη για το συνάνθρωπο και με τις άριστες γνώσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχασε η Βέροια και κέρδισαν τα Γιαννιτσά μια άριστη επιστήμονα με ήθος και αγάπη για τον ασθενή της . Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να που η πορεια ειχε καλη πορεια!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥς ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική γιατρός. Βρείτε και άλλους τέτοιους. Συγχαρητήρια στον Λογγο για την συνολική πορεία.Απεδειχθει λίρα εκατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την γιατρό. Ήθος ενδιαφέρον για τον ασθενή και σοβαρότητα. Συγχαρητήρια στην ίδια αλλά και στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών που μετά από πολλά χρόνια γίνονται ενέργειες για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ4 Φεβρουαρίου 2022 στις 4:07 μ.μ.

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ την διοίκηση για την άριστη επιλογή της, να προσθέσει στο δυναμικό του νοσοκομείου των Γιαννιτσών την Πνευμονολογο, "ΚΥΡΙΑ" Αντωνιάδου Μαρία.
    ... όσο αναφορά για την "ΚΥΡΊΑ" Αντωνιάδου σαν ασθενής, δεν έχω λόγια για να εκφράσω, την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την άριστη και επιμελή εξέταση της, την σοβαρότητα και την ηθική σε σχέση ασθενή-ιατρού.
    Για 'μένα η κυρία Αντωνιάδου Μαρία, είναι μια σπίθα ελπίδας στη περιοχή μας, ειδικά τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας τώρα.
    Συγχαρητήρια για το Νοσοκομείο μας,
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και για ΣΑΣ ΚΥΡΊΑ ΜΑΡΊΑ, να είστε πάντα καλά και ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υγεία για το ιερό έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.