Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Στο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας ενοχλήθηκαν που η Υπουργός Πολιτισμού έδωσε λύσεις εκεί που αυτοί αδιαφόρησαν



Η σημερινή ανακριβής και άστοχη δήλωση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζάκρη,  αναφορικά με την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μενδώνη στην Έδεσσα, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Μέσα σε ένα κρεσέντο ανακρίβειάς παίρνει αφορμή να κατηγορήσει την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί μάλλον ενοχλείται όταν βλέπει για πρώτη φορά Υπουργό Πολιτισμού της χώρας να επισκέπτεται την πόλη της Έδεσσας και να δίνει λύσεις στα προβλήματα. 
Προφανώς η κα Τζάκρη μετά από επιστήμων της ιατρικής, που αμφισβήτησε την εγκυρότητα των εμβολίων, λέγοντας ότι βρίσκονται σε στάδιο προσωρινής άδειας, σήμερα φοράει το ένδυμα της αρχαιολόγου και μας προτρέπει να συνεχίσουμε τις ανασκαφές στον Αρχαιολογικό Χώρο του Λόγγου και να εγκαταλείψουμε  την ανάδειξη του. Προτείνει δηλαδή να καταδικάσουμε εξαιρετικούς θησαυρούς στην αφάνεια, κρύβοντας και αφήνοντας αναξιοποίητα τα πολύτιμα  πλεονεκτήματα  του τουριστικού προϊόντος της Έδεσσας.  
Συνιστούμε στην κ. Τζάκρη, που πολύ καθυστερημένα εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τον πολιτιστικό πλούτο της Πέλλας, να κάνει πρώτα την αυτοκριτική της. Γιατί η ιστορία έχει γράψει ότι επι 4,5 χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφόρησε και δε χρηματοδότησε ούτε μια μελέτη για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου του Λόγγου ή για το Βαρόσι, ενώ χθες δόθηκαν συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την ανάδειξη και των δύο. Αδιαφόρησε επίσης, για την ανέγερση του Αρχαιολογικού Μουσείου στην πόλη, ενώ χθες η Υπουργός ζήτησε την υπόδειξη κατάλληλου χώρου, ο οποίος εφόσον βρεθεί το Υπουργείο θα στηρίξει απόλυτα το αίτημα του λαού της Έδεσσας. Αδιαφόρησε ακόμα για τα μεταβυζαντινά μνημεία της Μητρόπολης, ενώ χθες δόθηκαν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα ωρίμανσης των μελετών και ένταξης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Αδιαφόρησε για το Τζαμί, ενώ χθες δόθηκε η εντολή μεταφοράς των φυλασσόμενων ευρημάτων ώστε το μνημείο να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ενώ είναι η κ. Μενδώνη που χθες ανήγγειλε την παράταση της προγραμματικής σύμβασης για το έργο της αναβάθμισης του πολυχώρου πολιτισμού «M. Αλέξανδρος» ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
Ε, λοιπόν από την αδράνεια και την ανυπαρξία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού της κυβέρνησης της ΝΔ θα προχωρήσει βήμα βήμα, με οδηγό την επιστήμη της αρχαιολογίας και τη διεθνή πρακτική ώστε να αναδειχθούν τα μνημεία του Νομού Πέλλας.
Προφανώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε σύγχυση. Βλέποντας τις δημοσκοπήσεις να τους εμφανίζουν καθηλωμένους, προσπαθούν μάταια μέσα από κραυγές και ψέματα να κερδίσουν πολιτικό χώρο. Όμως,  όσα ψέματα και να πούνε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Πέλλας, η πραγματικότητα είναι εδώ για να τους διαψεύδει.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ειπες κατι κι εσυ για να πεις και να βγεις απο την αφανεια. Ρε ασχολησου με τα πραγματικα προβληματα του νομου και των πολιτων του κι ασε τις ρητοριες..... Γιατι εαν συνεχισεις με αυτον το ρυθμο θα εισαι παρελθον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγκινηθήκαμε! για να δούμε τι θα γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θα κάνεις να απαντήσεις σε αυτά που σε κατηγορούν για πολιτικές "απατεωνιές".Όπως πρόσφατα με τους συνταξιούχους οδηγούς ότι δήθεν έκανες πρόταση στον υπουργό να μπορούν να εργάζονται ,ενώ αυτό είχε λυθεί ήδη. Προφανώς βλέπεις ότι η ΝΔ θα μείνει με μια έδρα και καταφεύγεις σε ψευτιές και "απατεωνιές" .Όπως η πρόσφατη που σε καταγγέλλουν οι ομοϊδεάτες σου.Και για του λόγου του αληθές σου επισυνάπτω την δική σου ανακοίνωση και δύο άλλες που σε αποκαθηλώνουν και αποκαλύπτουν τα ψέματα σου.Άς απαντήσεις σε αυτά και μετά να κρίνεις.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4059386970803929&id=300197083389622&sfnsn=mo

    Οδηγοί Ταξί: Σύνταξη χωρίς να καταθέσουν το επαγγελματικό τους δίπλωμα - Taxi & Driver
    https://taxianddriver.gr/odigoi-taksi-suntaksi-xwris-na-katathesoun-to-epaggelmatiko-tous-diplwma/

    Επιστρέφονται οι άδειες στους συνταξιούχους αυτοκινητιστές | ΤΡΟΧΟΙ & TIR
    https://troxoikaitir.gr/article/epistrefontai-oi-adeies-stoys-syntaxioyhoys-aytokinitistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγαλη απατη αδελφε ειναι οτι μπηκαμε στο τρυπακι και εκλεξαμε εναν Αθηναιο βουλευτη, εντελως ασχετο με τα αγροτικα θεματα και τα προβληματα του νομου. Αλλα εχουμε την δυνατοτητα να επανορθωσουμε την επομενη εκλογικη αναμετρηση και να τ πν στειλουμε εκει οπου ανηκει. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  4. Σταμενίτη σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.