Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Συλλόγου Παραπληγικών ΠέλλαςΟ Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μαζεύουν πλαστικά καπάκια και πιστεύουν στην δράση μας. Η προσφορά τους πιάνει τόπο και μπορούμε και στηρίζουμε συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται πραγματικά. Αυτό το διάστημα καταφέραμε και δώσαμε 1 απλό αναπηρικό αμαξίδιο στον Σύλλογο τριτέκνων Πιερίας  ΅Ο ΟΛΥΜΠΟΣ¨ και τις επόμενες μέρες θα παραλάβει ακόμα ένα. Παραδώσαμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο ειδικού τύπου σε συντοπίτη μας, επίσης δώσαμε στις 14-05-2021 ένα αμαξίδιο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ που η συνεχιζόμενη προσφόρα τους σε καπάκια έχουν μετατραπεί σε αμαξίδια και στηρίζουν Ιδρύματα και Νοσοκομεία όπου υπάρχει έλλειψη. Προσφέραμε ακόμα ένα αμαξίδιο ειδικού τύπου  εδώ στα Γιαννιτσά για κάποιο που το είχε άμεση ανάγκη. Στείλαμε στην Ηγουμενίτσα ένα απλό αναπηρικό αμαξίδιο στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα που εκεί ο πατήρ Θεόδωρος είναι θερμός υποστηρικτής του Συλλόγου μας, και συνεχίζει να στέλνει καπάκια. Επίσης στείλαμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ που οι αποστολές τους είναι συχνές και έτσι καταφέρνουν να ενισχύουν αγροτικά ιατρεία. Στις 30-06-2021 ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΕΊΑΣ παρέλαβε ένα απλό αμαξίδιο για τις ανάγκες της περιοχής τους. Σχεδόν κάθε 15 μέρες στέλνουν ένα φορτηγάκι καπάκια για τον Σύλλογο μας. Στις 28-06-2021 στείλαμε πάλι ένα απλό αμαξίδιο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ για την υλοποίηση του σκοπού τους. Η συνεργασία μας είναι άψογη και τους ευχαριστούμε πολύ. Μέσα στον Ιούλιο δώσαμε ένα απλό αναπηρικό αμαξίδιο σέ ανασφάλιστο στην Κοζάνη και μέσα στον ίδιο μήνα παραδώσαμε ένα αερόστρωμα στην Θεσσαλονίκη. 
Όσες φορές και να πούμε την λέξη ευχαριστώ είναι πολύ λίγη για όλο αυτό που γίνεται γιατί συμμετέχουν πάρα πολλοί για να καταφέρουμε να στηρίξουμε όσους μας χρειάζονται. Η στήριξη ξεκινά από τους ανθρώπους που μαζεύουν καπάκια, σχολεία εκκλησίες κέντρα υγείας, Νοσοκομεία, Ιδρύματα, Σύλλογοι Αστυνομικά Τμήματα, Δήμοι, Ξενοδοχεία, κ.λ.π. Μα πάνω από όλα από τις Μεταφορικές Εταιρείες από όλη την Ελλάδα, και από το πιο απόμακρο νησί που μεταφέρουν τα καπάκια και τα ορθοπεδικά είδη χωρίς χρέωση. Η μεταφορά όλων αυτών γίνεται δωρεάν και το κάνουν με πολύ αγάπη και μεράκι γιατι ξέρουν πολύ καλά ότι στηρίζουν με τον τρόπο τους άτομα με ειδικές ανάγκες που είναι άποροι και ανασφάλιστοι.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.