Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελληνική Λύση: «Πρόβλημα στο Λιποχώρι, της Πέλλας, λόγω έλλειψης πινακίδων»



Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση σχετικά με το θέμα « Πρόβλημα στο Λιποχώρι, της Πέλλας, λόγω έλλειψης πινακίδων». Η ερώτηση έχει ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Των: Αποστόλου Αβδελά, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Χήτα, Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: Τoν κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
ΘΕΜΑ: «Πρόβλημα στο Λιποχώρι, της Πέλλας, λόγω έλλειψης πινακίδων»

Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με ενημέρωση από πολίτες και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, υπάρχει έλλειψη πινακίδων, αλλά και η τοπική βλάστηση δυσκολεύει την ορατότητα των οδηγών στο Λιποχώρι, της Πέλλας, στην είσοδο του χωριού και συγκεκριμένα, στο σημείο, όπου καταλήγει ο δρόμος από το Αρσένι. Τα αθέριστα χόρτα και η πυκνή βλάστηση δυσκολεύουν πάρα πολύ την ορατότητα εκεί, με τους κατοίκους να επισημαίνουν ότι, θα προκληθεί σοβαρό ατύχημα. Το συγκεκριμένο σημείο είναι γενικότερα προβληματικό και έχει επισημανθεί αρμοδίως πολλές φορές, στο παρελθόν, πόσω μάλλον, όταν τα χόρτα δεν αφήνουν τους οδηγούς να δουν ξεκάθαρα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να μεριμνήσετε σχετικά, ώστε να δοθεί λύση στο μείζον ως άνω πρόβλημα, που παρατηρείται στο Λιποχώρι, της Πέλλας, καθώς και στην πέριξ αυτού περιοχή, προκειμένου να μην προκύψει σοβαρό τροχαίο ατύχημα, λόγω της ελλιπούς σήμανσης και των εμποδίων όρασης των πινακίδων λόγω της βλάστησης στην γύρω περιοχή;

Οι ερωτώντες Βουλευτές
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. αν είναι δυνατόν ,πόσο ποιό χαμηλά ρε Βελόπουλε ,ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Βελόπουλο..η Δήμαρχος τι κάνει για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να κάνει η Δήμαρχος στα μάτια τα δικά σου θα υπάρχει πάντα πρόβλημα γιατί είσαι εμπαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.