Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας



Συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο, οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από την Άνω Διάβαση του Αγίου Αθανασίου προς Θεσσαλονίκη, σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να υλοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν ντρεπεστε καθολου; Να κανετε καινουρια εθνικη οδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;
      ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΝΑΙ;
      ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Είπε ο μετσκαγκελης

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.