Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση του πρώτου γύρου του UEFA Women's Champions League, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά κληρώθηκε στο 7ο γκρουπ και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Αγκαρίστα από τη Μολδαβία, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι το Βαλερένγκα-Μιτροβίτσα.
Οι αγώνες του πρώτου γύρου θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 21 Αυγούστου. Στις 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί, ενώ στις 21 ο τελικός του ομίλου και ο αγώνας για την τρίτη θέση.
Ο όμιλος του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Κατά πάσα πιθανότητα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία και στο γήπεδο των Γιαννιτσών, αφού στον Δικέφαλο αγωνίζεται εδώ και χρόνια η 22χρονη διεθνής Γιαννιτσιώτισσα Κωνσταντίνα Στράντζαλη.
Ημιτελικοί
18 Αυγούστου
1. ΠΑΟΚ-Αγκαρίστα (Μολδαβία) vs 2. Βαλερένγκα (Νορβηγία)-Μιτοβίτσα (Κόσοβο)
Μικρός Τελικός
Ηττημένος 1-Ηττημένος 2
Τελικός
21 Αυγούστου
Νικητής 1-Νικητής 2.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.