Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην κορυφή του κόσμου ο Αντετοκούνμπο: Πρωταθλητές NBA οι Μπακς - Μυθική εμφάνιση με 50 πόντους



Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Ο «Giannis» στον κρισιμότερο αγώνα της καριέρας του είχε 50 πόντους (15/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής. Έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ  σε αγώνα των τελικών. Επιπλέον σημείωσε 20 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, κάτι που έχει καταφέρει σε τελικούς μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το 1993.

Από εκεί και πέρα ο Κρις Μίντλετον είχε 17 πόντους, ο Μπόμπι Πόρτις είχε 16 πόντους ενώ 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 4 κλεψίματα είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Για το Φοίνιξ ο Κρις Πολ είχε 26 πόντους ενώ 19 πρόσθεσε ο Ντέβιν Μπούκερ και 15 ο Τζέι Κράουντερ.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-16, 42-47, 77-77, 105-98

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Μάικ Μπουντενχόλζερ): Τάκερ, Αντετοκούνμπο 50 (16/25 σουτ, 17/19 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κοψίματα), Μίντλετον 17 (1), Λόπεζ 10 (8 ριμπάουντ), Χόλιντεϊ 12 (4/19 σουτ, 2 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 11 ασίστ), Πόρτις 16 (2), Τιγκ, Κόνατον

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ (Μόντι Γουίλιαμς): Κράουντερ 15 (2 τρίποντα, 13 ριμπάουντ), Μπρίτζες 7 (6 ριμπάουντ), Έιτον 12 (6 ριμπάουντ), Πολ 26 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Μπούκερ 19, Καμίνσκι 6, Κρεγκ, Τζόνσον 3 (1), Πέιν 10 (2)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. μπράβο το παλικάρι μας κάνει περήφανους ξεκίνησε από τα σεπολια να πουλάει cd στα παιδικά του χρόνια για να επιβιώσει και τώρα.... ειναι πρώτος στο κόσμο στο μπασκετ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον παλικαρο έβαλε τα γυαλιά σε όλους,δουλευταρας με ήθος και αξίες έφτασε ψηλά, καθαρά με την αξία του.
    Να τον χαίρεται η οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Γιάννη. Έκανες την Ελλάδα ακόμα πιο γνωστή στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Γιάννη. Έκανες την Ελλάδα ακόμα πιο γνωστή στον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το παλικάρι που γεννήθηκε στα Σεπόλια, πάλεψε με την οικογένειά του να επιβιώσουν, πουλούσε CD και άλλα αντικείμενα για να ζήσουν, σήκωσε με περηφάνια στην παρέλαση την ελληνική σημαία και διαφημίζει εδώ και χρόνια τη χώρα στα πέρατα της γης, είναι το ΚΑΜΑΡΙ της πατρίδας μας. Είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, παιδί που γεννήθηκε εδώ, ανδρώθηκε στον ελληνικό αθλητισμό, λάτρεψε και λατρεύει τη χώρα του –όπως και τη Νιγηρία που γεννήθηκαν οι γονείς του- την κάνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Και ταυτόχρονα με την υπέροχη συμπεριφορά, την ταπεινότητα, τον σπάνιο χαρακτήρα του, διδάσκει την κοινωνία μας εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άξιος ανθρωπος μπραβο. Να ξερετε κατι ομως εξω τον εαυτό του κανει περήφανο οχι την Ελλαδα δεν τον λενε Ελληνα εξω μη τρώτε το παραμύθι που λενε οι εθνικιστές γιατι αυτη ειναι η τροφή τους. Δεν ισχυει αυτο παιδια στο εξωτερικο δεν λενε πτι ειναι ελληνας στα καναλια σε εκπομπές παντου κ ο λόγος; Επειδη δεν ειναι ειχε γινει θεμα γιαυτο στο εξωτερικο και μας ειπαν οτι ειμαστε εθνικιστές γιατι θελουμε ολα να τα λεμε ελλαδα κ οτι ειμαστε οι καλύτεροι κ εχουν δικιο παιδια μεχρι ενα όριο ολλοι μας κοροιδευουν εξω καποτε οι ελληνες ηταν σπουδαίοι αλλα εμεις οι τελευταίες γενιές την εχουμε χεσει την ελλαδα Αμερική γιναμε μη οπου μας συμφερει λεμε ελλαδα τραγούδια εκπομπές νοοτροπίες μόδα φαγητά ολα απέξω ουτε ανθρωπιά έμεινε οπωτε μη μονο να λεμε ελλαδα σαν μια λεξη η πατριωτισμός σαν μια λεξη η ενα συναίσθημα γιατι ολα τα αλλάζουμε ουτε ανθρωπιά μας έμεινε ολλοι μισούμε ο ενας τον αλλον. Ειμαι στο εξωτερικο και με ποναει αυτο που λεω αλλα ειναι η αληθεια και τιποτα παραπανω κ ολλοι πιθανών αν κρίνετε ήρεμα κ ομορφα στο ιδιο συμπέρασμα θα καταλήξετε οτι ειμαστε μονο ψώνια χωρις να εχουμε αξία ενω θα μπορούσαμε αλλα εμεις την χάσαμε γιατι αφήσαμε ελληνικα στοιχεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.