Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθορίστηκε ο αριθμός Σχολικών Καθαριστριών - 263 στους Δήμους της ΠέλλαςΤο Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε την 30η Ιουλίου «εξ. επείγον» έγγραφο σε Δήμους της Χώρας για να τους ανακοινώσει ότι με Απόφαση της Επιτροπής της αριθμ. 33/2006 ΠΥΣ ως ισχύει, εγκρίθηκε για το διδακτικό έτος 2021-2022:

- ο μέγιστος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων ανά Δήμο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων,

- ο μέγιστος αριθμός των ωρών ημερήσιας απασχόλησης του προσλαμβανόμενου προσωπικού.

(Για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης  - Δ.Ι.Ε.Κ. και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας - Σ.Δ.Ε. θα εκδοθεί εγκριτική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας.)

Ο Δήμος καθορίζει ελεύθερα τις ώρες ημερήσιας απασχόλησης των ατόμων που προσλαμβάνει, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέγιστων ορίων που αποτυπώνονται στις 2 στήλες του Πίνακα.  Σε περίπτωση που, τηρουμένου του ανώτατου αριθμού προσλαμβανόμενων ατόμων, επιλεγεί από ορισμένους Δήμους η αύξηση των ωρών ημερήσιας απασχόλησής τους πέραν του καθοριζόμενου μέγιστου αριθμού ανθρωποωρών ημερήσιας απασχόλησης, η προκαλούμενη δαπάνη καλύπτεται αποκλειστικά από ίδιους πόρους των Δήμων (στο έγγραφο του Υπουργείου περιλαμβάνονται παραδείγματα).

Στους Δήμους της Πέλλας ο αριθμός των Σχολικών Καθαριστριών που καθορίστηκαν είναι 263 και συγκεκριμένα ανά δήμους ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
Mέγιστος αριθμός ωρών ημερήσιας απασχόλησης: 127,0
Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων: 42

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 
Mέγιστος αριθμός ωρών ημερήσιας απασχόλησης: 190,0
Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων: 63

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Mέγιστος αριθμός ωρών ημερήσιας απασχόλησης: 368,0
Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων: 123

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
Mέγιστος αριθμός ωρών ημερήσιας απασχόλησης: 104,0
Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων: 35

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τις 15.482 προσλήψεις

Με πληροφορίες airetos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.