Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 26χρονος λουόμενος από προπέλα σκάφους, στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/8/2021.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προπέλα της ενοικιαζόμενης λέμβου, προκάλεσε βαθύ τραύμα στον λαιμό του που επέφερε και τον θάνατο του.
O νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιερισσού.
1 Σχόλια
Καλο παράδεισο να εχει νέο παλικάρι κουραγιο στην οικογένεια του να δίνει ο Θεός
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.