Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Σύλληψη 62χρονου που έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά επειδή έκαναν φασαρία



Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει ησυχία στην οικία που διέμενε εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν παιδιά στο γειτονικό πάρκο, έστειλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 62χρονο κάτοικο των Γιαννιτσών στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοφορία οικιακού μαχαιριού.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη, περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 62χρονος ενοχλήθηκε από την φασαρία που έκαναν πάνω από 30 παιδιά, σε διαφορετικές παρέες, στο πάρκο της Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά και κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένει επί της οδού Κ. Ασμανίδη, με δύο οικιακά μαχαίρια στα χέρια του, διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς οχλήσεις που, όπως έλεγε, δέχεται κάθε βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.
Πολύ γρήγορα οι παρέες των εφήβων διαλύθηκαν και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, όπου και κρατείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις από τα παιδιά ή τους γονείς τους.  
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα ακολουθήσουν οι σχετικές  διαδικασίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όμως συμβαίνουν!!!!σε αρκετές γειτονιές όπου υπάρχουν πάρκα και αλάνες,πολλοί κάτοικοι κάνουν παρατηρήσεις και προσπαθούν να απομακρύνουν τα παιδιά να αχημο λεξιλόγιο ακομα και όχι σε ώρες κοινής ησυχίας!!!!βέβαια έχουν ίσως και αυτό τα δικιά τους αλλά και τα παιδιά πρέπει να παίξουν και να χαρούν έξω από το σπίτι μακριά από κινητα και υπολογιστές!!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν συμφωνώ καθόλου με τις ενέργειες του κυρίου. Έχω να πω όμως επειδή μενω κοντά στο πάρκο ότι η κατάσταση τα περισσότερα βράδια είναι ανυπόφορη. Ας το δει και αυτό το θέμα η αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περιστατικό έγινε μετά τις 1πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 μετα τα μεσανυχτα τι ηθελε να ξεκουραστει ? η να κοιμηθει λαθος πανω απο ολα ο χαβαλες και το γλεντι αλλοι δουλευουν καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν καλούσε την Αστυνομία για να γίνει σύσταση στα παιδιά, θα πήγαινε κανένα περιπολικο; Ή θα τον αγνοουσαν; Δε δικαιολογώ τον μαχαιροβγαλτη, αλλά η αστυνομία πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της.Δικαιωμα έχουν τα παιδιά στο χαβαλέ αλλα και αυτοί που θέλουν να κοιμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση διότι κάποιοι δουλεύουν από τις 6 πρωί,κάποιοι άλλοι ίσως έχουν προβλήματα υγείας....Κατακρίνω όμως την κίνηση με το μαχαίρι!!!τι θα γινόταν αν ορμούσε σε κάποιοι παιδί? καλο είναι λοιπόν να καλείται η αστυνομία η έστω και η δημοτική αστυνομία(αν υπάρχει ακόμα!!!!),σε ανάλογες περιπτώσεις...σαφώς και 1 τα ξημερώματα ΔΕΝ είναι ώρα κοινής ησυχίας!!!!!

      Διαγραφή
  6. Αν παρεις τηλέφωνο για φασαρία σε ωρες κοινης υσυχιας η αστυνομια τις περισσοτερες φορες ουτε καν πηγαινει να δει δυστυχως, όχι να κανει συσταση. Κανενας σεβασμος στον πολιτη που ενοχλείται δικαιως. Μετα όμως, όταν ξεφευγουν τα πραγματα,όπως στην προκειμένη περιπτωση, ριχνουν το φταίξιμο στον πολιτη που ενοχλείται. Πρπειν α κανουν τη δουλεια τους ωστε να υπαρχει δικαιοσυνη και να τηρουνται οι ωρες κοινης υσηχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μένω στην περιοχή κ εχθές παρακολούθησα κ εγώ όπως κ πολλοί άλλοι το περιστατικό..Αυτός ο άνθρωπος εξέφραζε την αγανάκτηση που αισθανόμαστε κάθε βράδυ οι περισσότεροι που μένουμε στη συγκεκριμένη γειτονιά..Εδώ κ δύο μήνες, πριν τις τέσσερις το πρωί δεν κοιμόμαστε..επανειλημμένως καλούμε την αστυνομία σε καθημερινή βάση κ το μόνο που κάνει( όταν έρχεται) είναι να τους καλησπεριζει ( στις τρεις τα ξημερώματα) κ να τους λέει να κάνουν λίγο πιο σιγά..Τα παιδιά τους αγνοούν πλήρως όπως αγνοούν τις παρατηρήσεις των περιοικων..κ όχι μόνο μας αγνοούν αλλά μας βριζουν με χυδαίο τροπο, μας κοροϊδεύουν κ στη συνέχεια χασκογελανε κ δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την μουσική..Σαφώς κ καταδικάζω το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε με μαχαίρι..όμως καταδικάζω εξίσου κ την αστυνομία που ενώ εδώ κ δύο μήνες δέχεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δεκάδες τηλέφωνα από την γειτονιά, δεν κάνει απολύτως τίποτα..Όταν λοιπόν θα γίνει το κακό ( γεγονός που απευχομαι) τότε να δούμε ποιος φταίει.. Όσοι λοιπόν δε γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει κάθε βράδυ στο πάρκο μη βιάζεστε να μιλήσετε..Γιατί ναι παιδιά είναι, κ αφού εμείς ως ενήλικες δε δικαιούμαστε να παραπονιομαστε που δεν κοιμόμαστε, ας μιλήσουμε λοιπόν για λογαριασμο των δικών μας παιδιων..γιατι κ τα δικά μας που ξυπνάνε μέσα στα άγρια ξημερώματα από την φασαρία τους, παιδιά είναι..Κ εφόσον θεωρείται κάποιοι από εσάς ότι μια η ώρα το βράδυ δεν είναι ώρα κοινής ησυχιας, πείτε μας που μένετε να τα στείλουμε τα καημένα τα παιδιά στη μία κάτω από το δικό σας δωματιο για να διασκεδάσουν μέχρι τις πέντε το πρωί.. Αα κ κάτι τελευταίο..το άρθρο γράφει πως διαλύθηκαν μετά το περιστατικό τα παιδιά..Μπα..κάποιοι έφυγαν βρίζοντας χυδαία, κάποιοι γελώντας σε βάρος του 62 χρόνου, καποιοι ζητούσαν από τα ανήλικα που είχαν μείνει να πάνε στο τμήμα να καταγγείλουν επώνυμα τον αγανακτησμενο κ αρκετοί συνέχισαν το γλεντακι τους ( όχι με τον συνηθισμένο τρόπο τους αλλά αρκετα πιο ήσυχα) μέχρι τις δυόμιση τουλάχιστον..Κ είναι να αναρωτιέται κανείς..το λιγότερο που θα μπορούσε (έστω κ μόνο για εχθές) να κάνει η αστυνομία, δε θα ηταν τουλάχιστον να ζητήσει την αποχώρηση τους ύστερα από το σκηνικό;Α ναι, ξέχασα..η απάντηση που θα μας δώσουν είναι η συνηθισμένη που ακούμε κάθε βράδυ στα τηλεφωνήματα μας προς αυτήν" είναι δημόσιος χώρος" λέει.. Ε λοιπόν ξέρετε κάτι;Η διατάραξη κοινής ησυχίας είναι ποινικό αδίκημα..κ όπως όλα τα αδικήματα έτσι κ αυτό τιμωρείται..Η πράξη του 62χρονου ήταν παράνομη κ αδικη κ πήρε τον δρόμο της..ακόμη κ εάν συνέβη σε δημόσιο χωρο..οι πράξεις αυτών των παιδιών; Καλό σας απόγευμα, με την ελπίδα σήμερα να κοιμηθούμε πριν τις τεσσερις το πρωί κ ηρεμοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμπέρασμα. Η αστυνομία φταίει πάντα, πότε δεν κάνει κάτι για τον πολίτη, τζάμπα τους πληρώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι πρέπει να γίνει με το τμήμα των Γιαννιτσών. Πρέπει η αστυνομία να βρίσκεται κοντά στον πολίτη, όχι να βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνει τη δουλειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.