Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου ΈδεσσαςΣυνεχίζονται για όλο τον μήνα Αύγουστο οι εγγραφές μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος εκ μέρους των μαθητών και των γονέων τους.

Το "Κοινωνικό Φροντιστήριο", που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία», λειτουργεί στα πλαίσια της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης συμβάλλοντας στην ισότιμη συμμετοχή όλων στην εκπαίδευση και στην παροχή ίσων ευκαιριών σε όλη την κοινωνία.

Η περσινή εκπαιδευτική χρονιά - αν και είχε αρκετά δύσκολές συνθήκες τόσο για τους εκπαιδευτές, αλλά κυρίως για τους μαθητές - ήταν ιδιαίτερη και επισφραγίστηκε με σημαντικές επιτυχίες μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τη χρονιά 2020 -2021, όπου τα μαθήματα ξεκίνησαν διά ζώσης και στην πορεία μετατράπηκαν σε τηλεκπαίδευση, συμμετείχαν περισσότεροι από 50 μαθητές και 8 εκπαιδευτικοί, ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 3.400 διδακτικές ώρες σε 10 διαφορετικά μαθήματα.

Ο προγραμματισμός για την νέα εκπαιδευτική χρονιά έχει ξεκινήσει και η έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων, θα γίνει την Δευτέρα 30 Αυγούστου, με την επιμελή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλών σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας, στο τηλέφωνο 2381023101 και στον ιστότοπο www.edessacity.gr.

Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους με την ευχή όλα να κυλίσουν ομαλά!!!

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.