Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Συλλήψεις για κλοπές



Γιαννιτσά
Συνελήφθη χθες (2 Αυγούστου 2021) το πρωί σε στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσε από κατάστημα 2 καθίσματα, συνολικής αξίας 450 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν τα κλεμμένα καθίσματα και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 250 γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Σκύδρα
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σήμερα (3 Αυγούστου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σκύδρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εισήλθε παράνομα σε οικία, από όπου ωστόσο δεν αφαίρεσε οτιδήποτε.

Άθυρα
Απόπειρα διάρρηξης οικίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Άθυρα του Δήμου Πέλλας. Συγκεκριμένα δύο άτομα λίγο μετά τις 10 το βράδυ προσπάθησαν να παραβιάσουν την είσοδο οικίας, έγιναν όμως αντιληπτοί από παιδιά που έπαιζαν εκείνη τη ώρα στην περιοχή και από γείτονες και τράπηκαν σε φυγή. 
Το περιστατικό ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Πέλλας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.