Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Δ. Κούβελα για το ισχαιμικό επεισόδιο του Ν. Χαρδαλιά



Προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με τις δηλώσεις του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, για το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 
Σε προ ημερών ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο καθηγητής του ΑΠΘ συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη». Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο επόμενος Σωρρας, τα πρόβατα είναι ίδια και από τον ίδιο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έχεις δίκαιο σε αυτά που γράφεις.
      Προφανώς εκεί στον ΕΜΑ, ψάξε να μάθεις τι σημαίνει και ποιο το αντικείμενό του, του οποίου ήταν μέλος για πολλά χρόνια δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι κουμάσι ήταν και προφανώς τους εξαπατούσε.
      Αν δεν έχεις τη δυνατότητα πληροφόρησης από τόσο μακρυά, τότε μπορείς να ρωτήσεις τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ για το ποιόν του έτσι απλά.

      Διαγραφή
  2. Αυτός που αποκαλείς σωρρα είναι καθηγητής φάρμακο λόγια του ΑΠΘ με 5 πτυχία στην κατοχή του το λιγότερο,και έχει γνώση και πολύ μεγάλη όχι άποψη όπως εσύ.Τωρα το ποιος είναι πρόβατο συ ειπας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισοί γιατροί στην ελλαδα είναι διδάκτορες και εχουν από 50 πτυχία πλάκα με κάνεις προβατο

      Διαγραφή
  3. Όταν σας τα έγραφε ο *ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΑΣ* για αυτόν τον τηλεμαιντανο ότι είναι προβοκάτωρας και διασπηρει ψευδη κάποιοι άσχετοι τον βριζατε. Τώρα να δούμε πως θα τεκμιριώσει όσα έγραφε και έλεγε για τα εμβόλια ο φαρμακεμπορος Κούβελας. Βάζω στοίχημα ότι και εμβιλιασμενος είναι ο ίδιος και γάργαρα θα τα κάνει όλα. Οι κωλοτουμες είναι πλεον οι κλοουν της εποχής για λίγα λεπτά δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΟΦ vs εθνικής επιτροπής εμβολιασμών. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Η δικαιοσύνη πρέπει να τον συμμαζέψει και αυτόν και κάποιους άλλους , ευτυχώς λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.