Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Τρεις γιατροί του νοσοκομείου Σερρών παραιτήθηκαν για να μην εμβολιαστούν



Τρεις γιατροί του νοσοκομείου Σερρών επέλεξαν να παραιτηθούν από το να εμβολιαστούν. Οι συγκεκριμένοι γιατροί είχαν ήδη κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης. Άλλοι τρεις ανεμβολίαστοι γιατροί είναι ειδικευόμενοι και επρόκειτο να αλλάξουν νοσοκομείο. 
Υπάρχουν άλλοι δυο με τρεις που ακόμα δεν εμβολιάστηκαν αλλά ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών Δημητρης Μπαλαξής, μιλώντας στην ΕΡΤ3, εκτίμησε ότι τελικά θα πειστούν. Ωστόσο εμφανίστηκε περισσότερο προβληματισμένος για το ανεμβολίαστο νοσηλευτικό προσωπικό.
Το νοσοκομείο προς το παρόν δεν δέχεται πίεση από νέες εισαγωγές. Όλοι οι νοσηλευόμενοι είναι ανεμβολίαστοι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Ο δικος μας τιτλος θα λεγε το εξης:Τρεις ηρωες με δεκα κιλα μεζεα,που δε μασησαν τις απειλες του συστηματος και τα δηθεν χειροκροτηματα που εδεχθησαν ως ηρωαι πριν ολιγων ημερων και θυματα ενος ανισου αγωνα,επελεξαν να πεσουν ορθιοι και μαχομενοι δια τας ελυθεριας των.Πεθαναν οπως ηθελησαν!Το συστημα δεν μπορει να δεχτει οτι τελικα ο ΗΡΩΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ!Καταρεει το συστημα και αυτοι αγρον αγοραζουν.Χανονται εμπειροι υγειονομικοι και θα μας ερθουν νεοι και αλλο που δε θελουν να αναλαβουν θερμοπυλες.Κατι σαν τους αεροπορους της τουρκιας που δεν ξερουν που να κρυφτουν οταν πετουν οι δικοι μας ΑΕΤΟΙ!ΑΞΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ν αγιάσει το στόμα σου.Ταωλες όπως πρέπει.Αλλαψαπ την άλλη θα πουν ότι αυτοί οι γιατροί με τόσα χρόνια εμπειρία είναι ψεκασμενοι.Και να κάνω μια παρατήρηση.Εχει συναντήσει κανείς δημοσιογραφο,τηλεοπτικό παρουσιαστή ή ραδιοφωνικό παραγωγό που είναι κατά του συγκεκριμένου εμβολιου.Γιατι αντιεμβολιαστης δεν είναι κανείς γιατί όλοι κάναμε εμβόλια με το συγκεκριμένο είναι το θέμα.Κανεις λοιπόν από τους παραπάνω δεν είναι κατά,οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.Ευχαριστουμε αυτούς τους τίμιους και περήφανους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και όχι τους επιστήμονες Τηλέμαιντανους που την περισσότερη ώρα την τρώνε στα κανάλια τους.
      Καλή λευτεριά.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά έκαναν, ελεύθεροι να επιλέξουν το επόμενο επάγγελμα τους. Κανένας ανεμβολίαστος γιατρός ή νοσηλευτής στα νοσοκομεία. Όποιος δε θέλει ας αλλάξει επάγγελμα!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο τους.
    Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπηρέτησαν την επιστήμη ως όφειλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Υπουργός Υγείας, γιατρός γαρ, την υπηρετεί στέλνοντας συναδέλφους του στο σπίτι τους επειδή δεν κάθονται να τρυπηθούν.
      Αυτούς που υποκριτικά χειροκροτούσε αυτός και οι πέριξ αυτού.

      Διαγραφή
    2. Σώπα.Ενω οι άλλοι που πάνε από κανάλι σε κανάλι την υπηρετούν καλύτερα.

      Διαγραφή
  4. κακό στους τους ανεμβολίαστους έκαναν, αυτοί θα βολοδέρνουν τον χειμώνα στα νοσοκομεία, ας πρόσεχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε φυσικά από τους μεταδίδουν οι εμβολιασμοί ειναι λογικό.

      Διαγραφή
    2. Εσύ ατρόμητε μην βιάζεσαι.Αν κάνουν το ίδιο και μερικοί γιατροί στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά, φωτιά στα μπατζακια μας. Για οποιαδήποτε πρόβλημα θα ψάχνεις νοσοκομείο και όταν στο τέλος φτάνεις στη Θεσσαλονίκη όπως η μισή βόρεια Ελλάδα, θα εύχεσαι να προλάβεις να δεις τους γιατρούς που έχουν απομείνει μπας και σε βοηθήσουν
      Σου μιλάω από προσωπική εμπειρία και χωρίς τις αποχωρήσεις προσωπικού που αναμένονται.
      Όσο αφορά το μπολι που από ότι φαίνεται, έκανες, ελπίζω να σε προστατευει και να μην έχεις πολλά τρεχαματα στο μέλλον.
      Οι ψεκες, όπως τους αποκαλούν κάποιοι, έχουν τουλάχιστον στο μυαλό τους να τηρούν κάποια μέτρα για έναν ιό που είναι βέβαιο θα ακολουθήσει φθίνουσα πορεία
      Αγωνία για το πιθανόν πρόκειται να συμβεί με το φάρμακο που έβαλαν στον οργανισμού τους δεν θα έχουν.

      Διαγραφή
  5. Αν δεν είχαν κατοχυρωμένη σύνταξη τι θα έκαναν; Εκ του ασφαλούς όλοι γίνονται ήρωες στα μάτια καποιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΙΕΙΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΎΟΥΝ.
      ΓΙΑ 1500-2000 € ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

      ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
      ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ, ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
      ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
      ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΤΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ.
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΔΙΩΤΕΥΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΡΗΣΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ;
      ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
      ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ .
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣMA.
      ΤΣΑΜΠΑ ΗΡΩΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕς ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Όσο θυμάμαι τον ευατό μου τα νοσοκομεία εδώ και δεκαετίες ποτέ δεν λειτούργησαν σοβαρά.
      Το γιατί μπορούμε να το συζητήσουμε.Το επιχείρημα όμως ότι ο Κούλης φταίει ...μόνο ως ανοησία το εκλαμβάνω.Πού είσαι ρε Πολάκη μαζί με τον Ζήκο και την Ντόρκα να σώσετε τα νοσοκομεία.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο τους που δεν έγιναν πιόνια του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μωρα απο τριων μηνων τα πατε για εμβολιο...δεν αναρωτιεστε τι βαζουν στον.οργανισμο τους??? Μαθατε σαν καραμελα να μιλατε ενσντισ στο εμβολιο...αμσν φτανρι πια!!

      Διαγραφή
    2. Όχι .....αμσν φτανρι πια!!
      Αν οι εγκεφαλικές σου λειτουργίες το επιτρέπουν, υπάρχει η δυνατότητα στη σημερινή εποχή να ενημερώνεσαι.
      Αν βασίζεσαι στα ΜΜΕ, τότε δεν διαφέρεις από τα μπε

      Διαγραφή
  7. Υπηρχε μια φορα και εναν καιρο...μια εμορφη ακροπολη...η ΜΑΣΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε φιλαράκι,σοφή κουβέντα είπες...για ηλιθίους.

      Διαγραφή
    2. Και συ πως την καταλαβες;

      Διαγραφή
    3. Ε φιλαράκι κάνετε ΜΠΑΜ από μακρυά,δεν χρειάζεται διδακτορικό.Οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν την ηλιθιότητά τους είναι οι ίδιοι οι ηλίθιοι.

      Διαγραφή
    4. Αααχ!Οι συνανθρωποι μου απο το εμβολιο..κολλησαν εγωισμο και βηχουν αποψη!Να τα λεμε ισως καποτε με πεισεις!Εισαι καλος στην απαξιωση και στο επικοινωνιακο,φαινεται θασαι κανας κλητηρας που ονειρευοταν να παει στις Βρυξελες και τωρα η μοιρα τον εφερε να ασχολειτε μαζι μου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.