Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση του αντιδημάρχου Πέλλας για την καταγγελία χωματερής στο στρατοπέδο Καψάλη


Με αφορμή την καταγγελία «Η επικίνδυνη χωματερή του στρατοπέδου Καψάλη στα Γιαννιτσά και η ευθύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Πέλλας, Ανδρέα Καραφυλλιά, ο οποίος μας ανέφερε:
"Σε χώρο του στρατοπέδου Καψάλη εδώ και λίγους μήνες γίνεται απόρριψη μπαζών από τους πολίτες και στη συνέχεια συνεργεία του Δήμου ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθαρίζουν το σημείο. Η πρακτική αυτή", όπως σημείωσε, "γίνεται προκειμένου να αποφευχθούν περιβαλλοντικά ζητήματα με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζών σε ρέματα και άλλα σημεία με αποτέλεσμα  την αισθητική υποβάθμιση  και τη ρύπανση του φυσικού περιβάλλοντος. Τα διάφορα μπάζα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους διαχείρισης και δεν πρέπει να πετάγονται στους κάδους απορριμμάτων" όπως τόνισε.    
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. σωστός καλή απάντηση και έτσι πρέπει ,άντε στο λαγούμι σου εσύ που κάνεις της καταγγελίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα γιαννιτσα γινεται αυτο. Στα χωρια ομως εχουμε μπουκωσει απο σκουπιδια και ειδικα μολις βγεις απο αυτα. Και τα κενα οικοπεδα ειναι πιτα απο χορτα και βρομιες, αλλα κανενα προστιμο δεν πεφτει. Βλεπεις δεν πρεπει να χαλαστουμε με τον ψηφοφορο.
    Για την ψηφο ολα γαργαρα, κυριε αντιδημαρχε; Απλα ρωταω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.