Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τελικός Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Άθλου Αλεξάνδρειας για το τελευταίο καλάθι του τελικού – Δύσκολη, κρίσιμη και δίκαιη απόφαση διαιτητών



Ο Άθλος Αλεξάνδρειας επικράτησε με 85-71, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στο δεύτερο τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ, του Βατανιακού, ο οποίος όμως σε συνδυασμό με τη νίκη του με 92-77 στην Κατερίνη, στέφθηκε πρωταθλητής για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατέθεσε ένσταση καθόσον στην τελευταία φάση το σκορ διαμορφώθηκε σε 85-71, ωστόσο το καλάθι δε μέτρησε ως εκπρόθεσμο, σε μία πολύ δύσκολη απόφαση των διαιτητών.  
Σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου οργάνου δικαιώθηκε η απόφαση των διαιτητών και δεν μέτρησε το τελευταίο καλάθι του ΑΘΛΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό διαιτήτευσε ως Β΄ Διαιτητής ο συντοπίτης μας Γιώργος Καραμανλής που για άλλη μια φορά μας απέδειξε το δίκαιο των αποφάσεών του, σε μία τόσο κρίσιμη φάση του αγώνα.








Το βίντεο της επίμαχης φάσης του τελικού:

 

Βίντεο: Alexandreia Gidas
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.