Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ μεταφέρονται οι υπηρεσίες του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)




Στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ Γιαννιτσών (οδός Τέρμα Τσακμάκη) μεταφέρονται από 10 Σεπτεμβρίου οι υπηρεσίες του ΟΑΕΕ Γιαννιτσών (πρώην ΤΕΒΕ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Σας γνωρίζουμε ότι ύστερα από την επικείμενη έναρξη λειτουργίας της Β΄ Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Γιαννιτσών, οι υπηρεσίες του ΟΑΕΕ Γιαννιτσών από 10/9/2021 μεταφέρονται στο κτίριο που στεγάζεται το Γ΄ Μισθωτών Πέλλας (τ. ΙΚΑ- ΤΕΑΜ), στην οδό Τέρμα Τσακμάκη. 
Τηλ. Επικοινωνίας 2382084361.
Εκ της Διευθύνσεως".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αφού όλα υποτίθεται ότι ενοποιηθηκαν και εγιναν ένας ενιαίος φορέας ασφάλισης γιατί υπάρχει ακόμα ΟΑΕΕ η Τεβε όπως συνηθίζουμε να το λέμε; Αφού όλες οι εισφορές μας εντέλει απο ΕΦΚΑ βγαίνουν και η πρόσβαση στο site είναι μια για όλους.
    Ποιος ο λόγος ύπαρξης του Τεβε; Γιατί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες; Προσωπικά αναγκάζομαι να πηγαίνω και στο ΤΕΒΕ και στο ΙΚΑ μας έχουν τρελάνει...
    Θα γίνει τελικά αυτή η ενοποίηση στην πράξη ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρος ηταν ολοι οι υπαλληλοι εκει βαρουσαν μυγες!τζαμπα τα λεφτα για νοικια ρευμα κτλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και κατι καλο. Τζαμπα ενοικια και ρευμα για μια υπηρεσια που δεν ξερω για πιο λογο λειτουργει αφου εγινε ο ΕΦΚΑ. Ας κανουν και καμια μεταταξη μερικων υπαλληλων σε αλλες υπηρεσιες που εχουν ανσγκες, γιατι στην συγκεκριμενη υπηρεσια αετο πετανε και πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδιόκτητο είναι, αγορασμένο από εργολάβο Καλοιδη

      Διαγραφή
    2. Και επειδη ειναι ιδιοκτητο εξοδα δεν εχει..... Και τα σπιτια μας ιδιοκτητα ειναι αλλα μας εχουν σκισει να πληρωνουμε.......

      Διαγραφή
  4. Αφου ειναι ιδιοκτητο η να το πουλησουν η να το νοικιασουν ειναι απλα τα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πιο άχρηστη υπηρεσία. Δεν παρέχουν τίποτα απολύτως!!
    Εκτός απο την προϊστάμενη που σκιζεται να εξυπηρέτησει και είναι φοβερά ευγενικοί όλοι οι άλλοι αγενέστατοι και βαριεστημενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.