Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αίτημα ΠΕ Πέλλας για συμμετοχή στην Εταιρεία Ανάπτυξης των Ιαματικών Λουτρών ΛουτροχωρίουΕπιστολή απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, προς την Δήμαρχο Σκύδρας κα. Αικατερίνη Ιγνατιάδου, και το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, με αίτημα την συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην εταιρεία αξιοποίησης των Λουτρών Λουτροχωρίου. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ζητά να συμμετέχει στην Εταιρεία Ανάπτυξης των Λουτρών Λουτροχωρίου που έχει δημιουργηθεί και να αναλάβει την προώθηση και κατασκευή Υδροθεραπευτηρίου και άλλων υποδομών, για την ανάπτυξη του Ιαματικού Τουρισμού στην περιοχή. Ακολουθεί το κείμενο επιστολής που έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζαμτζής στη Δήμαρχο Σκύδρας: 

«Κυρία Δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Σε συνέχεια της συζήτησής μας πριν από μήνες, σχετικά με την συμμετοχή της ΠΕ Πέλλας στο μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης Αξιοποίησης των Λουτρών Λουτροχωρίου, σας υποβάλλω και εγγράφως το αίτημα της ΠΕ Πέλλας, για συμμετοχή στην Εταιρεία Ανάπτυξης των Λουτρών Λουτροχωρίου.

Η συμμετοχή μας, είναι σίγουρο, ότι θα δώσει την δυνατότητα άμεσης προώθησης των μελετών και των εργασιών στα οικόπεδα που έχουν παραχωρηθεί για την δημιουργία του Υδροθεραπευτηρίου, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προς την τότε Κοινότητα Λουτροχωρίου και έχουν μεταβιβαστεί πλέον στο διάδοχο σχήμα, τον σημερινό Δήμο Σκύδρας.

Η δημιουργία του Υδροθεραπευτηρίου, θα δώσει την δυνατότητα ανάπτυξης του Ιαματικού Τουρισμού στον Δήμο Σκύδρας και στο Λουτροχώρι και θα προσελκύσει σειρά επενδύσεων.
Αναμένοντας τις αποφάσεις σας.

Με εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ»  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.