Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Παραχωρείται ασθενοφόρο από τη ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας



Ικανοποιείται το αίτημα που είχε υποβληθεί από την Τοπική Κοινότητα Άρνισσας στη ΔΕΗ για την παραχώρηση ενός εκ των δύο ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας.
Σε απάντηση της σχετικής Αναφοράς που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή κ. Γεώργιο Καρασμάνη. Όπως αναφέρεται, το αίτημα του Κέντρου Υγείας Άρνισσας μπορεί να ικανοποιηθεί με την παραχώρηση ενός εκ των δύο ασθενοφόρων, τα οποία χρησιμοποιούσε ο ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Πονηρέ. Μπορεί να εκχωρηθεί λέει. Είναι γνωμοδότηση προς τα κεντρικά. Οπότε μπορεί ναι μπορεί και όχι. Δώσε δούλεμα. Για τις ζημιές πες και άσε τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ;
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΜΟΗΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΝΗΤΗ, ΘΑ ΠΕΡΡΙΣΕΨΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ο κουλης είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, ούτε είναι ο μπάρμπα Γιώργος είναι ο βουλευτής του νομού. Αλλά τι περιμένεις από αριστερούς τσοπάνος του Σύριζα. Διδάσκουν ήθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.