Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Εκλεκτές" παρέες στο «Με-ζεν»



Εκλεκτούς πελάτες από την πόλη των Γιαννιτσών εντόπισε ο φακός της εφημερίδας στο «Με-ζεν», στο Δυτικό Πέλλας τα προηγούμενα βράδια. Οι παρέες είχαν την ευκαιρία να γευθούν την εξαιρετική κουζίνα του καταστήματος εστίασης. 
Συγκεκριμένα, στο κατάστημα αλλά σε διαφορετικά τραπέζια, εντοπίσαμε τον βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη, αλλά και τον Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας, Πέτρο Περδικάτση.  
Στο τραπέζι του βουλευτή, συνδαιτημόνες ήταν άτομα και από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποθέτουμε ότι στο μενού της συζήτησης, μέρες που έρχονται με την ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή στην κάλπη, η πολιτική ήταν ψηλά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τιμή και δόξα στο Δυτικό και στο μαγειρίο το οποίο φιλοξένησε το εν λόγω συμπόσιο. Εμφανές είναι στη στάση και στο ύφος των αμφιτρυώνων, η αποφασιστικότητα, το σθένος και η προσήλωση στα αγνά ιδανικά της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, την οποία με αυταπάρνηση και ηρωισμό, σε πείσμα των αντιξοοτήτων και των μεθοδεύσεων του βαθέως κράτους υπηρετούν χρόνια τώρα, δίχως ανταλλάγματα, οφίτσια και εξυπηρετήσεις de minimis. Αυτοί οι ήρωες της διπλανής πόρτας, οι πολίτες που άφησαν την βολή τους για να ασχοληθούν με τα κοινά (που θα λεγε και ο Βενιζέλος) ακολουθώντας ως εθελόδουλοι κλακαδόροι τον συμποσιάρχη ο οποίος με απαθές στα όρια του εκνευρισμού βλέμμα παρατηρεί τον φωτογράφο διαισθανόμενος ότι δεν είναι στο κέντρο του κάδρου, αποτελούν τα άξια τέκνα αυτού του τόπου, στα οποία το μόνο αρμόζον πλέον είναι η ισόβια τοποθέτηση τους στα δημοτικά αξιώματα, μετά τη συνταξιοδότηση τους δε, το αξίωμα τους να μεταβιβάζεται στα τέκνα τους, καθώς τα δικαιώματα τους στη νομή της εξουσίας είναι κεκτημένα, αναφαίρετα και οφείλουν πλέον να είναι και κληρονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πο ρε φιλε εγκεφαλικο επαθα με το σχολιο σου!Απο την αρχαια Αθηνα μας ηρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.