Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι δημότες ομορφαίνουν τη Σκύδρα



Χαρούμενοι: Γιατί καταφέρνουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε πολλούς να "βγάζουν" το μεράκι και την διάθεση που έχουν,να προσφέρουν.
Ενθουσιασμένοι: Γιατί το αποτέλεσμα αυτής της δράσης (λίγες πινελιές έμειναν) είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!
Σκεπτικοί: Γιατί,δεν το κρύβουμε,έχουμε μια αγωνία,να αντέξει η δημιουργία.Παρακαλούμε τους γονείς, να μας βοηθήσουν με συμβουλές προς τους νέους φίλους μας,να σέβονται τους δημόσιους χώρους.
Ευγνώμονες: Προς όλους όσους βοήθησαν να ομορφύνει αυτή η γωνιά της Σκύδρας.Ευχαριστούμε λοιπόν:

- Πάνω απ'όλα όλους τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν (ειδικά τα μικρά παιδιά)
- Τον Γκέλο Λεωνίδα με την Στέγη Τεχνών Σκύδρας που εμπνεύστηκε αυτήν την δημιουργία και δράση,στα πλαίσια θεματικής έκθεσης που θα ακολουθήσει στον χώρο.Λεωνίδα συνέχισε!
- Την εθελοντική ομάδα Ράγες που συμμετείχαν μαζί μας την πρώτη ημέρα
- Τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Σκύδρας Άκη Αντωνιάδη,που βοήθησε τόσο με την ιδιότητα του απλού δημότη αλλά και την θεσμική του ιδιότητα
- Τα εμπορικά καταστήματα,που πάντα βοηθούν στα δρώμενα της πόλης μας.Υλικά ή χρήματα προσέφεραν η Γεωργία Σημαιοφορίδου (καταστήματα ενδυμάτων),η Γρηγοριάδου Κυριακή (ινστιτούτο αισθητικής),ο Γώγος Παύλος (κατάστημα χρωμάτων),η Στράντζαλη Όλγα (κατάστημα χρωμάτων),Ατμακίδης Λάμπρος (μηχανικός),Πουτακίδου Παρθένα (λογιστικό γραφείο),Μαυροματίδου Όλγα (εστιατόριο Βαγόνια),Χατζηβασιλειάδου Βούλα (κατάστημα λευκών ειδών),ο Νατσαρίδης Αντώνιος (καθαριστήριο).Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
- Καφέδες και νερά μας προσέφερε για 2 ημέρες το Black Sheep,πρωινό και δροσερά παγωτά το ζαχαροπλαστείο Κατσικάρης,δροσερά νεράκια μας προσέφεραν ο ΑΒ Βασιλόπουλος-Μπερεκέτι-Τα Βαγόνια-το Le Bistro,Τέντα σκίασης μας έφερε το Fish Boutique & Grill Leros-Ioannou.Σας ευχαριστούμε όλους!!
- Απλοί δημότες μας έφεραν χρώματα:η Ελένη Αθανασιάδου,η Σοφία Σαμαρτζίδου,ο Παπακίπης Εμμανουήλ.Η γλυκύτατη Δάφνη Λιάτου κέρασε καφεδάκια. 
- Ένα ιδιαίτερο ευχαριστούμε στον Γιάννη για την υλικοτεχνική του υποδομή και το κουράγιο του.Γιάννη είσαι τεράστιος!

Ραντεβού στην επόμενη Σκυ-δράση μας!!! 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.