Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών: Δημοπρασία Μίσθωσης Ακινήτου για την στέγασή τηςΣε μειοδοτική Δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών, προχωρά η 
Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). 
Η σχετική Διακήρυξη για την Δημοπρασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, στην Έδεσσα, έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ. 
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 
Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου 
Για την στέγαση της Δ.Ο.Υ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: https://www.aade.gr στην διαδρομή: Αρχική σελίδα // Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί // 06 Αυγ, έχει αναρτηθεί η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου για την στέγαση της Δ.Ο.Υ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Η πλήρης ηλεκτρονική διεύθυνση για την λήψη της διακήρυξης είναι:
Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής της διακήρυξης μέσω e-mail, στέλνοντας σχετικό αίτημα στο: doy.giannitson@aade.gr

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 28η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και από ώρα 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ., στο κτίριο του Διοικητηρίου Έδεσσας, γραφείο (118) της Κτηματικής Υπηρεσίας Πέλλας. 

Η σχετική Διακήρυξη:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.