Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέες ποινές για ανεμβολίαστους σε όλο το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα – Test ή στέρηση μισθούΣτενεύει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς έρχεται νέο οριζόντιο πλαίσιο για όλους τους εργαζόμενους της χώρας, είτε απασχολούνται στο στενό Δημόσιο, στον ευρύτερο Δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. 

Σύμφωνα με το “ΕΘΝΟΣ”, με νέα ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, όλοι οι ανεμβολίαστοι δημόσιοι υπάλληλοι και όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητας θα υποχρεούνται να υποβάλλονται με δική τους οικονομική επιβάρυνση σε τουλάχιστον ένα rapid test (ή pcr τεστ – μοριακό) ανά εβδομάδα προκειμένου να προσέλθουν στον φυσικό χώρο δουλειάς τους. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς ισχύει υποχρέωση για δυο τεστ ανά εβδομάδα.
Το βασικό σχέδιο προβλέπει αντικατάσταση της σημερινής υποχρέωσης για ένα self test ανά εβδομάδα (το οποίο παρέχεται δωρεάν από το κράτος) με υποχρέωση για ένα rapid test ή pcr τεστ (μοριακό) ανά εβδομάδα. Το κόστος των τεστ θα βαρύνει τον εργαζόμενο, ως αντικίνητρο με σκοπό τον εμβολιασμό του. Δεδομένου ότι το μέσο κόστος ενός rapid test είναι 20 ευρώ, το κόστος για τον μη εμβολιασμό ανέρχεται στα 80 ευρώ το μήνα. Για να το αποφύγει ο εργαζόμενος θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ στις μονάδες του ΕΟΔΥ.

Αυστηρότερες ποινές
Σε περίπτωση που ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός υπάλληλος, που δεν έχει εμβολιαστεί, δεν υποβληθεί στον υποχρεωτικό εργαστηριακό έλεγχο και δεν δηλώσει το αποτέλεσμά του στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές πλατφόρμες (στην «Εργάνη» οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα και στην «Απογραφή» οι δημόσιοι υπάλληλοι) τότε θα επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται για τις ειδικές κατηγορίες για τις οποίες ισχύει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός:

Αναστολή εργασίας και στέρηση μισθού για όσο αρνείται ο εργαζόμενος να εμβολιαστεί
Τι θα ισχύσει στο Δημόσιο
Ειδικότερα οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα εμβολιάζονται και δεν θα δηλώνουν στην πλατφόρμα https://hr.apografi.gov.gr/login το αποτέλεσμα του υποχρεωτικού rapid test κάθε εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Ο χρόνος αναστολής καθηκόντων θα διαρκεί όσο θα αρνούνται να συμμορφωθούν με την νέα υποχρέωση. Ο χρόνος αυτός δεν θα λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και δεν θα τους καταβάλλονται αποδοχές. Θα χάνουν δηλαδή ημερομίσθια και ημέρες υπηρεσίας από τον ασφαλιστικό τους βίο για όσο αρνούνται ή αμελούν να δηλώνουν το αποτέλεσμα του rapid test.

Στέρηση μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
Αντίστοιχα στον ιδιωτικό τομέα θα προβλεφθεί πως ο εργοδότης θα υποχρεούται να μην κάνει δεκτή την παροχή της εργασίας του εργαζομένου, ενώ θα απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για το χρονικό  διάστημα μη παροχής εργασίας επειδή ο ανεμβολίαστος εργαζόμενος θα αρνείται να υποβληθεί και να δηλώσει το rapid test.
Τα ίδια θα ισχύουν όχι μόνο για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα αλλά και σε συμβάσεις έργου, παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών, καθώς και σε συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας δανειζόμενου προσωπικού ή προσωπικού που συμβάλλεται με εργολάβο.

Τα πρόστιμα για τον εργοδότη
Κυρώσεις έχει και ο εργοδότης που δεν εφαρμόζει την υποχρέωση αναστολής της σύμβασης του εργαζόμενου. Ειδικότερα, στον εργοδότη που απασχολεί προσωπικό το οποίο παραμένει ανεμβολίαστο και χωρίς την υποχρεωτική δήλωση rapid test ανά εβδομάδα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο:
500 ευρώ για κάθε παράβαση (δηλαδή, για κάθε εργαζόμενο που «συλλαμβάνεται» στον φυσικό χώρο δουλειάς ανεμβολίαστος και χωρίς rapid test) και έως 50.000 ευρώ,
σε περίπτωση υποτροπής, που διαπιστώνεται σε επανέλεγχο, επιβάλλονται πρόστιμα 20.000 ευρώ για κάθε παράβαση και έως 200.000 ευρώ.

Πρόστιμο 300 ευρώ στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η κυβέρνηση κλιμακώνει την πίεση προς τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους με τις νέες ρυθμίσεις, που συνιστούν επί της ουσίας συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων ρυθμίσεων.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα με ΚΥΑ είχε οριστεί ότι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουν εμβολιαστεί και αμελούν ή αρνούνται να υποβληθούν στο ένα υποχρεωτικό self test ανά εβδομάδα. θα αντιμετωπίζουν πρόστιμο 300 ευρώ. Μέχρι τότε τα πρόστιμα αφορούσαν μόνο τους εργοδότες, ενώ οι εργαζόμενοι μπορούσαν να χάσουν μεροκάματα.
Με την πρόσφατη ρύθμιση είχε προβλεφθεί διπλή ποινή για τον ανεμβολίαστο εργαζόμενο που αρνούνταν ή αμελούσε να κάνει το υποχρεωτικό τεστ: 
Πρόστιμο 300 ευρώ από το ΣΕΠΕ
Στέρηση μισθού από τον εργοδότη για όσο χρονικό διάστημα δεν κάνει το τεστ και δεν δηλώνει το αποτέλεσμα
Με κόστος του εργαζόμενου τα rapid σε τουρισμό – εστίαση
Το μέτρο αυτό ήρθε σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης της κυβέρνησης να επωμίζεται ο ανεμβολίαστος εργαζόμενος σε τουρισμό – εστίαση το κόστος του ενός υποχρεωτικού rapid test ανά εβδομάδα. Για τους εργαζόμενους στους δυο αυτούς κλάδους ισχύει υποχρέωση για ένα self test και ένα rapid test ανά εβδομάδα. Το self test το παρέχει δωρεάν το κράτος, ενώ το rapid test πρέπει να το πληρώσει ο εργαζόμενος αν δεν το κάνει δωρεάν στις μονάδες του ΕΟΔΥ. Δεδομένου ότι το μέσο κόστος ενός rapid test είναι 20 ευρώ, το κόστος για τον μη εμβολιασμό ανέρχεται στα 80 ευρώ το μήνα. Για να το αποφύγει ο εργαζόμενος θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ στις μονάδες του ΕΟΔΥ.

Με τις δυο αυτές κινήσεις, η κυβέρνηση σφίγγει τον κλοιό για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα σε μια προσπάθεια να τονώσει το ρεύμα του εμβολιασμού.
Σύμφωνα πάντως με εκπροσώπους των εργαζόμενων στον τουρισμό, φαίνεται πως το μέτρο στον τουρισμό – επισιτισμό δουλεύει, καθώς παρατηρείται αύξηση των εργαζόμενων που σπεύδουν να εμβολιαστούν, ενώ είχαν επιφυλάξεις.

Τα πρόστιμα σε εργοδότες και εργαζόμενους
Η προηγούμενη ΚΥΑ προέβλεπε την επιβολή προστίμου μόνο στους εργοδότες που επέτρεπαν σε εργαζόμενους τους να εισέρχονται στους χώρους εργασίας χωρίς να έχουν δηλώσει το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου.
Τα πρόστιμα για τους εργοδότες που έχουν θεσμοθετηθεί εδώ και καιρό είναι τα εξής:
επιβάλλεται στον εργοδότη πρόστιμο 500 ευρώ ανά εργαζόμενο που δεν έχει προβεί σε δήλωση του αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορονοϊό COVID-19
επιβάλλεται στον εργοδότη πρόστιμο 1.500 ευρώ ανά εργαζόμενο που εργάζεται, ενώ έχει δηλωθεί θετικό αποτέλεσμα κατά τον διαγνωστικό έλεγχο
επιβάλλεται πρόστιμο στον εργοδότη 300 ευρώ άπαξ εφόσον δεν έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους του, με κάθε πρόσφορο μέσο για τις υποχρεώσεις τους και τις συνέπειες
Με τις πρόσφατες διατάξεις, το πλαίσιο αυστηροποιήθηκε καθώς προβλέφθηκε πρόστιμο και για τον εργαζόμενο. 
αν εργαζόμενος/η προσέλθει στον χώρο εργασίας και πιαστεί να δουλεύει χωρίς να έχει δηλώσει το αποτέλεσμα του τεστ στην Εργάνη ή το έχει δηλώσει και αυτό είναι θετικό τότε του επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία στον τόπο παροχής εργασίας, εφόσον αυτός:
δεν έχει προβεί σε δήλωση του αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορoνοϊό COVID-19 (self test, rapid test ή PCR test), είτε
έχει δηλώσει θετικό αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορoνοϊό COVID-19
Αν ο εργαζόμενος προσέλθει στον χώρο εργασίας χωρίς να έχει κάνει το τεστ ο εργοδότης υποχρεούται να μην κάνει δεκτή την παροχή της εργασίας για τον λόγο αυτό και απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για το χρονικό διάστημα έως την πλήρωση των ανωτέρω προϋποθέσεων εκ μέρους του/ης εργαζόμενου/ης. Δηλαδή ο εργοδότης νομιμοποιείται να κόβει τον μισθό στους εργαζόμενους που δεν εμβολιάζονται και δεν κάνουν το υποχρεωτικό τεστ, για όσο χρονικό διάστημα αρνούνται να υποβληθούν σε τεστ.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

40 comments:

 1. Από πότε ισχύει αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μολων λαβε....θα μας κλασετε μια μαντρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα χρησιμοποιήσω μια παραλλαγή της έκφρασης του James Carville, "Είναι η οικονομία ηλίθιε", σε... "Είναι η ΔΕΞΙΑ ηλίθιε".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μητσοτακη τρυπιε δεν θα περασει η βλαχομαγκια σ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα δούμε καί την δικιά σου την μαγκιά σε λίγο καιρό.
   ΥΓ Δεν είμαι Ν.Δ αλλά εδώ δεν χωράει πολιτική.

   Διαγραφή
  2. Αν πιστευεις οτι το μπολι γινετε για το ιο τοτε καλα μας κανουν!!!μπορει ν μην εισαι νδ αλλα μπε-μπε. Στο επομενο μπολι θα φατε κ στο αυτι τα κιτρινα καρτελακια που εχουν οι αγελαδες. Κ εγω δν τ παιζω μαγκας απλα δεν γουσταρω ν γινω το πιονι κανενος σε αντιθεση μ σενα.ξυπνατε ρεεεεεεεεεε

   Διαγραφή
  3. Έχεις σπουδάσει ιατρική?

   Διαγραφή
  4. Για καταλαβω οτι μας δουλευουν θ επρεπε ν σπουδασω ιατρικη; αντε γεια σ φιλαρακο κ ελπιζω να εισαι καλα

   Διαγραφή
 5. Το τεστ είναι η φωτογραφία της στιγμής. Οπότε θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη συχνότητα ( καθημερινά) και φυσικά μόνο μοριακό ,που είναι και το ποιο αξιόπιστο,με το κόστος να το επιβαρύνονται οι ανεμβολιαστοι εργαζόμενοι.Ιδιως οι εργαζόμενοι σε παιδικούς σταθμούς ,όπου οι ηλικίες των παιδιών είναι τέτοιες που δεν τους επιτρέπουν να φοράνε μάσκες κι γενικά δεν μπορούν,λόγο ηλικίας , να προστατευθούν μόνα τους και είναι εκτεθειμένα στον κάθε ανεγκεφαλο ψεκασμενο συνομοσιολογο ,εκεί θα πρέπει ο εμβολιασμός να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ταχιστα. Εδώ μιλάμε για την υγεία των παιδιών μας ,άντε ξυπνήστε εκεί στην κυβέρνηση και στα άλλα κόμματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσυ αψεκαστε την επομενη δοση θα την φας στον ποπο σ

   Διαγραφή
  2. Κοιμήσου λίγο ακόμη.
   Αν εμβολιαστούν και νοσούν πάλι θα μεταφέρουν τον ιό. Και χωρίς συμπτώματα.

   Διαγραφή
  3. αρα αν εμβολιστουν ολοι ,ζαχαρι ψιλη

   Διαγραφή
  4. Όλοι νόσοουν όλοι μεταδίδουν . Έλεος πια με το σανό που τρώτε ορισμένοι

   Διαγραφή
 6. Η εμβολιασμένοι θα κάνουν τεστ; γιατί από όσο γνωρίζω και λένε όλοι, κολλάνε και μεταδίδουν το ίδιο όπως και να φοράνε μάσκα γιατί εκεί δεν γίνεται διαχωρισμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάντε εσείς το εμβόλιο για να σταματήσουν οι μεταλλάξεις και να εξαφανιστεί ο ιός και θα κάνουμε όσα τεστ θέλετε. Οι μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους στους κλειστούς χώρους.

   Διαγραφή
  2. Ακριβώς, με τις νέες μεταλλάξεις και οι δύο κατηγορίες το μεταδίδουν και θα το μεταδίδουν όσο εξελίσσεται ο ιός. Τα τεστ έχουν νόημα μόνο αν τα κάνουν όλοι, αλλιώς μισή δουλειά γίνεται

   Διαγραφή
  3. ρε φιλε πλακα μας κανεις? Οι μεταλλάξεις δημιουργούνται απο τους ανεμβολιαστους.Δηλαδή πόσες ακόμα μεταλλάξεις πρέπει να γίνουν?

   Διαγραφή
  4. Η μετάλλαξεις δεν δημιουργούνται από τους ανεμβολιαστους

   Διαγραφή
 7. Για ποιο λογο δεν κανουν τεστ αντισωματων που ειναι και πιο αξιοπιστο?το αλλο αν δειτε σε βιντεακια σε υπαναπτυκτες χωρες τα παιδακι φτιαχνουν τις μπαντονετες που τις χωνει ο κοσμος στη μυτη του ποσο ελεγμενες ειναι απο θεμα αποστειρωσης?η βρωμια τους ειναι παραπανω απο τη μυτη μας οσο δε απο ιους θαχει απο μονο του αφου ελεγχθηκε σε χημειο τετοια μπαντονετα και ειχε κορονοϊο πρωτου την βαλη καποιος αρα τα συμπερασματα δικα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Βλέπω πως ο κόσμος έχει μπερδευτει.
  Οι εμβολιασμένοι ΚΟΛΛΑΝΕ τον ιό απλώς τον περνάνε πιο εύκολα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαε λιγο σανο για δεις πως το περνατε!μπεεεεεεεεεεεεε

   Διαγραφή
  2. Εσυ μόνο μπεεεε ξέρεις να λες.
   Αν όλος ο κόσμος είναι πρόβατα δε ξέρω τι στο καλό είσαι εσυ;

   Διαγραφή
  3. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλους . Όπως επίσης και πολλοί ανεμβολιαστοι το περνούν εξαιρετικά ήπια. Το δεδομένο όμως είναι ένα ότι όλοι μεταδίδουν , άρα ο εξαναγκασμός σε rapid test μόνο όσων ανθρώπων έχουν επιλέξει να μην κάνουν έμβολιο κατά του SARS-covid19 είναι στέρηση προσωπικής ελευθερίας και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

   Διαγραφή
 9. Ο εμβολιασμένος κολλάει και μεταδίδει τον ιό το ίδιο όπως και ο ανεμβολίαστος. Απλά αν νοσήσει το περνάει πιο ήπια. Άρα όλοι πρέπει να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους και όλοι πρέπει να κάνουμε τακτικά rapid test είτε δουλεύουμε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.
  Εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Μερικοί που έχουν εμβολιαστεί, νομίζοντας ότι έχουν ανοσία και ότι δεν φέρουν τον ιό, κινούνται πιο χαλαρά (γιατί έτσι τους έχουν πει τα κανάλια) και αποτελούν κινητές βόμβες. Το ίδιο κινητές βόμβες είναι και οι ανεμβολίαστοι που κινούνται χαλαρά (χωρίς μάσκα ή και τεστ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Και τότε πως εξηγείς το ότι στο Ισραήλ(το 90% άνω των 60 είναι εμβολισμένοι και οι υπόλοιποι περίπου στο 65%) από τους 257 διασοληνομενους οι 175 είναι εμβολισμένοι και με της 2δοσεις?.Επίσημα στοιχεία του υπουργείου υγείας Ισραήλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οι μεταλλάξεις προέρχονται από τα εμβόλια το λένε καταξιωμένοι επιστήμονες..το που μας το πάνε είναι το θέμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. οι ανεμβολίαστοι να κάνουν τέστ εγκεφάλου αδέρφια..

   Διαγραφή
  2. Αυτο χρειαζεται...

   Διαγραφή
  3. Κάπως έτσι θα έπρεπε να κάνουν τέστ εγκεφάλου και όσοι έχουν κάνει έμβολιο για τον ιό covid19 και έχουν τέτοιες απόψεις σαν και τη δική σου .

   Διαγραφή
 12. Είναι να σε πιάνει τρέλα με τις μαλακιες που διαβάζεις από τους βλαμμενους του διαδικτύου. Παρακμιακοι τύποι με πειραγμένα μυαλά έχουν άποψη για επιστημονικά θέματα και την καταθέτουν... βελαζοντας. Τι να πεις....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μιλας εσυ βελασμα βρε γιδοβοσκε για επιστιμονικα θεματα;;ν ακουσω ποιους επιστημονες;;τους στημενους????πιστευε εσυ οτι κ οι γιατροι θελουν το καλο σ!!κ μην ξεχνας...αυτοι οι γιατροι-επιστημονες αν δωσεις φακελακι δεν σ βλεπουν καν!!!επισης θελουν σαν εσενα μουσκαρια να αρρωστενετε κ να σας τα παιρνουν!!!μουυυυυυ

   Διαγραφή
  2. Κάθε χωριό είχε από 2-3 Βλαμενους τους ήξερε το χωριό αντε και τα διπλανά χωριά τώρα με το ίντερνετ όλους αυτούς τους μαζέψαμε..εδώ ,και τωρα είναι πολλοί!!! σε κάθε θέμα είναι μέσα έχουν κάνει ομάδες και κάποιοι τους βρίσκουν μαζεμενους και τους δουλεύουν άγρια, δες σωρρα, Χ.α, Βερόπουλο κτλπ

   Διαγραφή
  3. Καθυστερημένοι είστε και οι δύο . Το σωστό είναι παν μέτρον άριστον . Παντού πρέπει να υπάρχει κριτική στάση και όχι τυφλή εμπιστοσύνη . Ουκ ολίγοι επιστήμονες του ιατρικού κλάδου από διάφορες χώρες , έχουν εκφράσει σκεπτικισμό αναφορικά με τον καθολικό εμβολιασμό όλων των ηλικιών . Τώρα οποίοι βλέπουν φαντάσματα ότι αλλάζουν το DNA ή όποιοι θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι που δεν προσχωρούν σε εμβολιασμό για τον εν λόγω ιό είναι ψεκασμενοι , καλό θα ήταν να πάτε να κάνετε όλοι μαζί μια λοβοτομή.

   Διαγραφή
 13. τα πρόστιμα πρέπει να είναι βαρύτερα.Η υπομονή των κορόιδων τελειώνει.Εμβολιάστε τους και με το ζόρι αν χρειαστεί.Με αυτους θα ασχολούμαστε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. εάν δεν εφαρμόζω τους κανόνες για την πανδημία γιατί να εφαρμόζω και τους υπόλοιπους κανόνες καθημερινά? Θα μπούμε σε καθεστώς αναρχίας δηλαδή κύριοι που είστε κατά του εμβολιασμού? Γιατί τότε να καταπιέζομαι να οδηγώ σύμφωνα με τον ΚΟΚ...θα οδηγώ όπως θέλω γιατί θέλω ελευθερία παντού! Τι λέτε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάντο τι μας το λες

   Διαγραφή
  2. Τι σε νοιάζει εσένα αν εμβολιαστεί ο διπλανός σου αφού και οι δύο είστε εν δυνάμει μεταδότες ενός ιού που δεν θα φύγει αλλά θα μάθουμε να ζούμε με αυτόν . Αλήθεια τώρα πόσο σανό έχετε φάει για να μην μπορεί να αφομοιώσει ο εγκέφαλος σας ότι πλέον όλοι το παραδέχονται ότι έμβολιο=Ατομική Προστασία . Οπότε μάζεψε την Κάκια και την βλακεία σου γιατι το πράγμα έχει ξεφύγει.

   Διαγραφή
 15. Είναι να σε πιάνει τρέλα με τις μαλακιες που διαβάζεις από τους βλαμμενους του διαδικτύου. Παρακμιακοι τύποι με πειραγμένα μυαλά έχουν άποψη για επιστημονικά θέματα και την καταθέτουν... βελαζοντας και μουγκανιζοντας όπως ο χθεσινός 8.16 μμ. Τρέλα αδέρφια, τρελά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.