Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μεγαπλατάνου – Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού 4-3 (φιλικό)



Ένα όμορφο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Μεγαπλατάνου όπου η τοπική Δόξα στα πλαίσια της τοπικής πανήγυρις, τιμώντας την γιορτή του Αγίου Ευσταθίου του χωριού αντιμετώπισε την ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Εδεσσαϊκού, την οποία νίκησε με σκορ 4-3.

Για την ιστορία τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Σωτηριάδης δύο και από ένα Σεφερίδης και Παπαδόπουλος, ενώ για τους ηττημένους δύο τέρματα σημείωσε ο Καραϊσαρίδης και ένα ο Μαυρόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θ. Μιχαηλίδης.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (Μυλόπουλος): Παυλίδης Ν., Παυλίδης Δ., Κιουλάφι, Σεφερίδης, Παπαδόπουλος Ι., Σωτηριάδης, Μίτογλου Ε., Κιουλτσόπουλος Ι., Πουλίδης Κ., Μίτογλου Κ., Κιουλτσόπουλος Δ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ (Τσαντηρίδης): Σταφύδας, Μαυρόπουλος, Παυλίδης χ., Καραϊσαρίδης, Πέτκος, Μουταφίδης, Καστανιώτης, Παυλίδης Ρ., Τσαντηρίδης, Τζούρτζος, Κωστίκας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.