Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λειτούργησε το Ειδικό Σχολείο Γουμένισσας στο κτίριο του δημοτικού σχολείου Τούμπας (φωτο)



Λειτούργησε για πρώτη χρονιά το ειδικό σχολείο Γουμένισσας στο κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου Τούμπας που ανακαινίστηκε πλήρως το καλοκαίρι του 2021 μετά από απόφαση  της διοίκησης του δήμου.
Το ειδικό σχολείο Γουμένισσας, ενώ ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2016  δεν είχε λειτουργήσει μέχρι σήμερα επειδή δεν υπήρχαν στην Γουμένισσα  διαθέσιμες   οι   αίθουσες  που απαιτούνται  για την λειτουργία του.
Στο κτίριο του δημοτικού σχολείου της Τούμπας   έγιναν  την θερινή περίοδο   οι  κατάλληλες παρεμβάσεις και μετατροπές ( διαμόρφωση 7 αιθουσών, γραφεία εκπαιδευτικών, τουαλέτες και κουζίνα)   και έτσι   κατέστη δυνατό να λειτουργήσει εκεί το   σχολείο.
Θα  πρέπει εδώ να εξάρουμε   την θετική στάση της διοίκησης και των μελών του πολιτιστικού συλλόγου της Τούμπας, οι οποίοι  κατανόησαν    την σπουδαιότητα της λειτουργίας του εν λόγω σχολείου στην Τούμπα και συνεργάστηκαν με τον δήμο προκειμένου να μεταφερθούν τα γραφεία του συλλόγου από το δημοτικό σχολείο   στο παρακείμενο κτίριο του βρεφονηπιακού σταθμού που ήταν κενό.
Το ειδικό σχολείο Τούμπας  λειτουργεί σαν ολοήμερο (8 πμ έως 4 μμ) στελεχωμένο πλήρως με :
(3) Δασκάλες ειδικής αγωγής ( η μία είναι και προϊσταμένη του σχολείου)
(1) Λογοθεραπευτής
(1) Μουσικός
(1) Νηπιαγωγός ειδικής αγωγής
(1) Κοινωνικός λειτουργός
(1) Ειδικός βοηθός









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.