Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Θεσσαλονίκη η αναστολή λειτουργίας των πρώτων σχολικών τμημάτων λόγω κορωνοϊού



Από χτες, 21 Σεπτεμβρίου, έχει ανασταλεί η λειτουργία του Β2 Τμήματος της Β' Τάξης στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης-Συκεών έως και τις 30 Σεπτεμβρίου εξαιτίας κρουσμάτων του κορονοϊού. Επίσης, στο ίδιο σχολείο αναστέλλεται η λειτουργία του Γ2 Τμήματος της Γ' Τάξης μέχρι και την 1η Οκτωβρίου. 

Πρόκειται για τα πρώτα τμήματα που κλείνουν φέτος λόγω κορονοϊού. Υπενθυμίζεται, ότι βάσει των πρωτοκόλλων που ισχύουν από φέτος, ένα σχολικό τμήμα θα αναστέλλει τη διά ζώσης λειτουργία του και η διδασκαλία θα γίνεται μέσω τηλεκπαίδευσης, όταν σε αυτό εντοπιστούν επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στο 50%+1 μαθητές του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κλείστε τα σχολεία τώρα,τουλάχισταν παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.
    Τα κρούσματα στα σχολεία σήμερα δεν ήταν να τα ανακοινώσουνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι εκεί θα πάρουν ανοσία οι ψεκ τα παιδιά δεν παθαίνουν τίποτε.

      Διαγραφή
  2. τα παιδιά πάνε σχολείο να μάθουν γράμματα..Κλείστε τα σχολεία τι σημαίνει? αμόρφωτα παιδιά.Αυτό δεν το θέλει κανείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να κλείσουν τα σχολειά για να μην κολλήσουν οι ψεκασμένοι ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά,θα το διακινδυνεύσουμε με τα παιδιά?
    Οι ειδικοί συμφωνούν οτι η Δ είναι ποιο μεταδοτική και πλήττει και τα παιδιά.
    Καλύτερα να μείνουν λίγο πίσω και να το αναπληρώνουν μετά με κάποιο τρόπο , παρά να μην μπορούμε να κοιμηθούμε απο το άγχος.
    Χίλιες φορές να κλείσουν τουλάχιστον οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία ,όπου τα παιδιά δεν μπορούν να εμβολιαστούν και ειδικά στους παιδικούς σταθμούς που λόγω ηλικίας δεν μπορούν να φορέσουν ουτε μάσκα και είναι εντελώς εκτεθειμένα,\. Επίσης για ένα παράξενο λόγο, δεν έχουν κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό στους εργαζομένους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Πείτε μου ενα βρέφος ή ένα νήπιο πως μπορεί να προστατευθεί στο σχολείο ,όπου σημειωτέοι δεν ξέρουμε τι ιδέες περι πανδημίας έχουν εκεί οι εργαζόμενοι ,επίσης επικαλούνται προσωπικά δεδομένα όταν τους ρωτάς εαν έχουν εμβολιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.