Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο πανωφόρι φέτος το φθινόπωρο



Κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές δημιουργούν νέες τάσεις προκειμένου να δώσουν στον κόσμο της μόδας περισσότερες επιλογές σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να ντυθούν. Το στυλ είναι η προσωπικές επιλογές του καθένα και, μέσα από την μόδα ο καθένας προσαρμόζει το στυλ του. Εκτός από τα ρούχα, πολύ σημαντική λεπτομέρεια ενός συνόλου είναι το πανωφόρι που θα συμπληρώσει το σύνολο. Είτε πρόκειται για το χρώμα ή το στυλ, τα πανωφόρια ανανεώνονται στιλιστικά  για να ταιριάζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Παρακάτω είναι ένας οδηγός με τις τελευταίες τάσεις στα γυναικεία πανωφόρια.
Prints – Τα prints επί της ουσίας δεν αλλάζουν, ανακυκλώνονται και επιστρέφουν πάλι στην μόδα. Μεγάλα πολύχρωμα prints, όπως τεράστιες βούλες, αλλά και πιο διαχρονικά σχεδία, τα συναντάμε σε πανωφόρια της φετινής σεζόν. Μοντέρνο ή κλασικό, ένα πανωφόρι  με εντυπωσιακά prints είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Εάν είστε σε δίλημμα ως προς το πιο στυλ , σχέδιο και χρώμα είναι το ιδανικό για εσάς, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα πιο ουδέτερο, όπως μαύρο, καφέ ή μπλε ενώ προσέξτε το σχέδιο του να αναδεικνύει τον τύπο του σώματος σας. 
Χρώματα - Οι σχεδιαστές επέλεξαν και πάλι διαφορετικά χρώματα φέτος. Λόγω της τελευταίας οικονομικής αστάθειας, οι σχεδιαστές επέλεξαν πιο απαλές αποχρώσεις. Χρώματα όπως το λιλά φαίνεται να κυριαρχεί στις πασαρέλες. Επίσης, εάν είστε τολμηροί, δώστε βάση στο κίτρινο και το έντονο πράσινο που αποτελούν τα χρώματα του φετινού φθινοπώρου. Τέλος, τα παλτό διατίθενται επίσης σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ. Φαίνεται ότι αυτό το θηλυκό χρώμα είναι διαχρονικό και μας βοηθάει να θυμόμαστε τη θηλυκότητά μας σε μια χρονιά που η οικονομική καταστροφή αύξησε τις ανησυχίες μας και μείωσε τις συνήθειες δαπανών μας. 
Μήκος - Τα νέα μπουφάν έχουν επίσης μικρότερο μήκος για να τονίσουν και να αναδείξουν τη γυναικεία μέση. Τα πιο κοντά πανωφόρια είναι στην επικαιρότητα της μόδας καθώς μπορούν να φορεθούν εύκολα πάνω από φορέματα. Τα πιο κοντά τζάκετ δεν αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα ωστόσο, μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα T-shirts και ένα τζιν παντελόνι ή πάνω από ένα φόρεμα. 
Κόψιμο - Τέλος, άλλη μια τάση των σχεδιαστών είναι τα πανωφόρια που μοιάζουν περισσότερο με φόρεμα, όπως οι μακριές γυναικείες ζακέτες. Παραδοσιακά, οι μακριές ζακέτες έχουν ζώνη στην μέση, κάτι που αναδεικνύει υπέροχα την γυναικεία μέση. Η εμφάνιση ενός παλτό ή μιας ζακέτας μπορεί να είναι φανταστική όταν συνδυάζεται με ένα κοντό φόρεμα ή ένα κολάν ή κάποιο τζιν. Ωστόσο, μην επιλέγετε να φοράτε παλτό ή ζακέτα πάνω από  φαρδιά ρούχα γιατί θα φαίνεστε ογκώδης και το σώμα σας θα φαίνεται παραμορφωμένο. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.