Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πενήντα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 1.853 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα του Σαββάτου (25/9). Πενήντα τέσσερα από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ξυπνήστε επιτέλους και μην παραμυθιαζεστε από τους κατ επάγγελμα ηλίθιους αρνητές. Η επιστήμη ανακάλυψε πολύ γρήγορα ένα "Θείο δώρο" που πολλοί λαοί στον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση (εξού και οι μεταλλάξεις) κι εμείς που έχουμε πλήρη επάρκεια το αγνοούμε, το κατηγορουμε, μιλάμε για τσιπακια και αντιΧριστα μορφώματα. Το εμβόλιο είναι το μόνο σκεύασμα που σήμερα σώζει σε μεγάλο ποσοστό την ζωή μας, την μεγάλη πιθανότητα εφόσον υπάρξει μόλυνση για ελαφριά νόσο σε ποσοστό περί 9/10 και γενικά η μόνη ελπίδα. Παρατηρούμε όσοι σκεφτόμαστε ορθολογικά με το μυαλό και όχι με τις φτέρνες ότι στατιστικά όσο μικρότερο ποσοστό εμβολιασμου έχουν κάποιες περιοχές τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των μολύνσεων, των διασωληνωσεων και των θανάτων. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα που μπορώ να σας αναφέρω είναι ότι από τον Ιανουάριο που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών δεν έχουμε κανένα θάνατο, όταν πριν έχαναν την ζωή τους όλοι αυτοί που αθωρακιστοι εδιναν αν την ανιση μαχη. Αυτά τα ολίγα για σήμερα και σαφώς ο διάλογος είναι θεμιτός αλλά όχι με ανεγκεφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους ορίζεις ως ανεγκέφαλους;

      Διαγραφή
    2. Όλους αυτούς που θεωρούν την λοίμωξη ως μια απλή γρίπη, τους υπερήλικες που συνήθως έχουν υποκείμενα νοσήματα και δεν εμβολιάζονται (είτε με δική τους απόφαση είτε με την προτροπή των οικείων τους) και κυρίως όλους όσους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας και υγιεινής. Αυτούς που αρνούνται τα test καθώς και όλους τους επιστήμονες του διαδικτύου που με το ζόρι πήραν απολυτήριο δημοτικού. Αν περιμένεις να σου γράψω ότι πρέπει να εμβολιαστείς φίλε/η 9:30 θα σου απαντήσω εκ των προτέρων να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου ιατρό. Καλή Κυριακή και προσοχή από όλους μας...

      Διαγραφή
    3. 11.37 με κάλυψες πλήρως. Συμφωνώ μαζί σου για τον ορισμό του ανεγκέφαλους με την παρατήρηση ότι ανεγκέφαλοι είναι και οι θρησκοληπτοι. Εγώ από τις 5 Μαΐου είμαι πλήρως εμβολιασμενος. Ο 9.30πμ

      Διαγραφή
  2. Ο Γάλλος Λυκ Μοντανιε πάντως σίγουρα δεν το έβγαλε με το ζόρι (το δημοτικό).Εμβολιασμενος ων αλλά να προσέχουμε και τι γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου γράψεις άλλους 99 σαν τον Μοντανιε που συμφωνούν μαζί του από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, τότε σίγουρα θα προσέχουμε τι γράφουμε. Τώρα πάμε με βάση τα σημερινά δεδομένα που δικαιώνουν όχι αυτόν τον μοναχικό νομπελιστα (του οποίου οπαδός είναι και ο πρόεδρος της Βραζιλίας) αλλά τους πολλους επιστήμονες & πανεπιστημονες. Ξέρεις ότι στην επιστήμη, την πολιτική, την ζωή η πλειοψηφία κερδίζει...

      Διαγραφή
  3. Είναι πολλοί περισσότεροι,όμως όπως είπες και εσύ"τα σημερινά δεδομένα" Ποιος είναι σίγουρος για τα επόμενα? Θέλω να πω ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης κάτι που αυτοί που κυβερνούν(και οι προηγούμενοι) δεν εμπνέουν.Οσο για το που κερδίζει η πλειοψηφια μόνο στην δημοκρατία για τα υπόλοιπα διατηρώ πολλές επιφυλάξεις.Οσο για το(μοναχικός νομπελίστας")νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις πίσω,είναι ασέβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.