Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Γουμένισσας για θέματα υγείαςΤην Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, έπειτα από πρωτοβουλία και πρόσκληση του προέδρου της ομάδας εργασίας υγείας δήμου Παιονίας Νίκου Καπουτζή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Νοσοκομείο της Γουμένισσας.

Παρόντες ήταν τα μέλη της ομάδας εργασίας Στέλιος Παυλίδης και Θεοφύλακτος Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Γκουντενούδης και Αναστάσιος Βασιλακάκης, η δημοτική σύμβουλος και συντονίστρια διαχείρισης COVID-19 για όλες τις υπηρεσίες του δήμου Μαρία Παλάνη, ο αναπλ. διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλίας Ζάχαρης, ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής Γουμένισσας Αιμίλιος Σάτσογλου, η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Στέλλα Γιαννακοπούλου και η γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων Φιλίτσα Παπακαρμέζη.

Στη συνάντηση, αρχικά συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό στο δήμο Παιονίας και τονίστηκε ότι δυστυχώς έως στιγμής δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία πληγέντων από τον κορωνοϊό και εμβολιασμένων για το Δήμο μας. Εδώ να σημειωθεί πως η διοίκηση του δήμου από τον Ιούλιο ζήτησε να ενημερωθεί για τα προαναφερθέντα στατιστικά στοιχεία χωρίς να έχει λάβει σχετική απάντηση.

Στη συνέχεια συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας, οι αδυναμίες και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την τρέχουσα κατάσταση στο Νοσοκομείο της Γουμένισσας, όπου ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας έλαβε το λόγο και ενημέρωσε τους παρόντες στη σύσκεψη για την κατάσταση που επικρατεί με τα νέα μέτρα που όρισε η πολιτεία και κλήθηκαν να εφαρμόσουν και ότι συνολικά προς το παρόν τέθηκαν σε αναστολή 12 εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Τέλος, την συζήτηση έκλεισε ο κ. Καπουτζής ενημερώνοντας τους παρόντες πως θα ακολουθήσει και άλλη σύσκεψη με την συμμετοχή και των τριών βουλευτών του νομού μας και θα συζητήσουν για τα νέα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου Γουμένισσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.