Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Τα πιο ωραία λαϊκά» στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου



Το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου διοργανώνει συναυλία με λαϊκά τραγούδια την Παρασκευή, 24 Σεπτέμβρη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κέντρου με σκοπό να συγκεντρωθεί βοήθεια για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που θα σας ξαναδούμε στη Αίθουσα Εκδηλώσεων για να απολαύσουμε μαζί ένα πρόγραμμα ελληνικών λαϊκών τραγουδιών που θα ερμηνεύσει η μουσική ομάδα A la Greca»

Στην μουσική παράσταση «Τα πιο ωραία λαϊκά» – Beloved popular songs θα ακουστούν τραγούδια των Τσιτσάνη, Μητσάκη, Χιώτη, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Πάνου, Νικολόπουλου και πολλών άλλων. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Ελληνικού Κέντρου που φιλοδοξεί αυτή η πρώτη μουσική εκδήλωση για φέτος να αποτελέσει για όλους τους συμμετέχοντες μια ευχάριστη και αξέχαστη περίσταση.

Θα παίξουν οι μουσικοί:

Μαρίνα Δεληγιάννη: φωνή και κρουστά
Δημήτρης Γκιώνης: μπουζούκι και Φωνή
Βαλάντης Γκίρκης: μπουζούκι
Αντώνης Μικελής: μπάσο
Λουκάς Στεργιούλας: κιθάρα

Για περισσότερες πληροφορίες : www.helleniccentre.org

Πηγή: Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.